Interpretare vis în care apare erecție

0
1633
Interpretare vis in care apare erectie

Erecția din vis nu are conotații tocmai sexuale așa cum ne-am grăbi să spunem, fiind cu gândul numai la sex. Ea se referă, mai ales când apare în visele bărbaților, la faptul că aceștia dau dovadă de creativitate și au o imaginație bogată, ceea ce îi poate ajuta la locul de muncă. În plus, se poate vorbi și despre multă vitalitate, puterea de a se impune și de a lua decizii.

În schimb, dacă o femeie visează o erecție a unui bărbat, mai ales dacă nu-l cunoaște, e posibil ca visul să aibă în mare parte o conotație sexuală, persoana în cauză fiind avidă după o viață sexuală bogată, dorind mereu experiențe noi și fiind instabilă emoțional, căutând astfel să se implice în multe aventuri.

Atunci când visezi erecția unui bărbat pe care îl cunoști, ca și femeie, înseamnă că vei reuși să te apropii de cineva și să-l convingi să aibă încredere în propriile forțe, să creadă în bărbăția sa și să se impună mai mult în societate sau la locul de muncă.

Pe de altă parte, în cazul în care un bărbat visează că nu poate avea erecție, înseamnă că în realitate are un caracter slab și nu mai poate să facă față problemelor vieții, se dă bătut, este, într-un fel, jucăria tuturor, cauzând de cele mai multe ori compasiune, subconștientul transmitându-le pe această cale un indemn la autocorecție. Trebuie să încerce să ia taurul de coarne, așa cum se spune într-o vorbă din popor, și să nu se mai compătimească atât de mult și să nu mai accepte mila celor din jur, să ceară mai mult respect.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un reporter

Însă acest vis al bărbaților mai poate simboliza și teama de a nu-și pierde bărbăția, frica de a rămâne impotent și de a nu se mai putea reproduce sau de a mai putea simți plăcerile sexului. De regulă, această variantă se aplică mai ales bărbaților de vârsta a doua care se simt copleșiți de îndatoririle zilnice și cred că nu mai au puterea necesară de a se satisface sau de a-și împlini nevoile.

Tot aici se mai poate vorbi și de teama tinerilor care visează o erecție sau că nu pot avea o erecție, o frică ce se poate concretiza în lipsa de încredere sau în dorința de a avea cât mai multe cuceriri. Ei se pot teme astfel că nu vor mai reuși să fie pe locul întâi și că alții le vor lua locul.

Visul în care apare o erecție poate simboliza energie vitală, creativitate, și putere de manifestare. Erecția în vise poate indica și aspecte legate de sexualitate, dorințe neexprimate sau nevoia de a te exprima mai liber în această zonă a vieții. De asemenea, poate sugera un sentiment de virilitate, putere sau capacitatea de a face față provocărilor.

Este important să luăm în considerare contextul visului și emoțiile asociate pentru o interpretare corectă. Aceste vise pot fi un semnal al subconștientului tău de a evalua relația cu propria sexualitate și modul în care îți exprimi energia creatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.