Interpretare vis in care apare erectie

0
657
Erectie Sursa: pillsincart-pharmacy.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare erectie. Erectia din vis nu are conotatii tocmai sexuale asa cum ne-am grabi sa spunem, fiind cu gandul numai la sex. Ea se refera, mai ales cand apare in visele barbatilor la faptul ca acestia dau dovada de creativitate si au o imaginatie bogata, ceea ce ii poate ajuta la locul de munca, in plus se poate vorbi si despre multa vitalitate, puterea de a se impune si de a lua decizii. In schimb daca o femeie viseaza o erectie a unui barbat mai ales daca nu-l cunoaste e posibil ca visul sa aiba in mare parte o conotatie sexuala, persoana in cauza fiind avida dupa o viata sexuala bogata, dorind mereu experiente noi si fiind instabila emotional, cauta astfe sa implice in multe aventuri.

Erectie Sursa: pillsincart-pharmacy.blogspot.com
Erectie
Sursa: pillsincart-pharmacy.blogspot.com

Atunci cand visezi erectia unui barbat pe care il cunosti, ca si femeie inseamna ca vei reusi sa te apropii de cineva si sa il convingi sa aiba incredere in propriile forte, sa creada in barbatia sa si sa se impuna mai mult in societate sau la locul de munca.

Pe de alta parte in cazul in care un barbat viseaza ca nu poate avea erectie inseamna ca in realitate are un caracter slab si nu mai poate sa faca fata problemelor vietii, se da batut, este, intr-un fel, jucaria tuturor, cauzand de cele mai multe ori compasiune, subconstientul transmitandu-le pe aceasta cale un indemn la autocorectie. Trebuie sa incerce sa ia taurul de coarne, asa cum zice o vorba din popor si sa nu se mai compatimeasca atata si sa nu mai accepte mila celor din jur, sa ceara mai mult respect. Insa acest vis al barbatilor mai poate simboliza si teama de a nu-si pierde barbatia, frica de a ramane impotent si de a nu se mai putea reproduce ori de a mai putea simti placerile sexului. De regula aceasta varianta se aplica mai ales barbatilor de varsta a doua care se simt coplesiti de indatoririle zilnice si cred ca nu mai puterea necesara de a se si satisface, de a-si implini nevoile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Alba ca Zapada

Tot aici se mai poate vorbi si de teama tinerilor care viseaza o erectie sau ca nu pot avea o erectie, o frica ce se poate concretiza in lipsa de incredere sau in dorinta de a avea cat mai multe cuceriri. Ei se pot teme astfel ca nu vor mai reusi sa fie pe locul intai si ca altii le vor lua locul.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.