Interpretare vis in care te duelezi cu sabia si esti ranit

0
491
Interpretare vis in care te duelezi cu sabia si esti ranit

Interpretarea viselor in care te duelezi cu sabia si esti ranit semnifica niste stari conflictuale de baza care pot surveni in cadru mai restrans cum ar fi familia sau cercul de prieteni. Daca ai in vis o sabie este un semn de initiativa si motive temeinice pe care te bazezi, simbolizeaza un statut semnificativ pe care il ai la un moment dat sau intr-o conjunctura speciala.

Duelul cu sabia mai simbolizeaza si puterea ta de a face fata unei situatii. De exemplu, s-ar putea sa se iveasca ocazia unei dispute cu un prieten sau o prietena in baza unor neintelegeri cu privire la bani daca actiunea visului se petrece undeva intr-un loc cu copaci sau un luminis intr-o padure.

Acelasi lucru se poate spune daca actiunea se petrece de exemplu pe un camp acoperit cu flori, doar ca aceasta ipostaza mai poate sugera si o contradictie in baza unor simpatii sau antipatii. Daca duelul are loc in casa ta personala atunci se poate spune ca este posibil sa intri intr-un conflict cu cineva din familie.

Daca esti in dormitor atunci subiectul discutiei va fi strict legat de aspectele relatiei voastre conjugale sau relatiei amoroase. Daca visezi ca te duelezi undeva pe scarile care duc sus la un etaj sau in pod este posibil ca subiectul disputei sa fie legat de anumite idei cu tenta mai spirituala sau chiar religioasa. I cazul in care aceeasi scena se petrece in bucatarie este posibila o cearta pe tema banilor si a modului in care ei se cheltuie pentru treburile casei.

sabii pentru duel

Simbolistica acestui tip de vis este relativ simpla insa cadrele in care se poate desfasura ii dau conotatii multiple. In unele interpretari mai ezoterice sabia mai este asemuita si cu puterea cuvantului ceea ce inseamna automat ca un asemenea vis poate semnifica un dialog sau o confruntare verbala cu urmari grele si in viata reala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un neg

Este chiar posibil sa fie vorba de o confruntare in instanta, in acest caz sabia reprezentand puterea cuvantului tau impotriva cuvintelor celor cu care te judeci. Daca visezi ca te duelezi cu cineva in vis si lupta are loc in apropierea unor cladiri ce par a fi oficiale sau in cazul in care te duelezi in incinta lor, este un semn clar ca o astfel de posibilitate poate deveni reala si sa te trezesti in curand citat de vreo instanta sau sa citezi tu pe cineva.

Totusi, desi sabia este un simbol curat ce semnifica putere si onoare, in unele interpretari a te bate cu o sabie este un semn al deceptiilor si dezamagirilor, ilustrand cumva o situatie ce in realitate ar putea insemna o oarecare amaraciune de pe urma unor certuri. Spre exemplu ai putea sa te confrunti cu cineva apropiat in baza unor subiecte minore si sa ramai la sfarsit cu un gust amar.

O astfel de situatie se poate intampla si in viata reala, si anume sa te certi cu cineva din familie sau cu o cunostinta de-a ta in baza unor nimicuri si chiar sa te impui insa nefericirea acestei situatii ar consta tocmai in lipsa de valoare a subiectului ce poate declansa o ruptura de relatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.