Cum seduci femeia Berbec

0
2163
Cum seduci femeia Berbec

Femeia Berbec este plina de personalitate si va sti intotdeauna sa isi uimeasca admiratorii, ea fiind mereu dornica sa isi impartaseasca iubirea cu o persoana, avand in vedere si faptul ca sentimentele pentru ea reprezinta un izvor care nu seaca niciodata. Pierde foarte multa vreme in fata unei oglinzi aranjandu-se, din simplul motiv ca mereu trebuie sa fie in centrul atentiei cuiva si mereu are un interes, nu tocmai pentru ca ar fi mare stilata sau o doamna extrem de eleganta.

Nativii din zodia Berbec de regula sunt sustinuti de elementul foc, care le da si o foarte mare energie, avand in vedere ca sunt dinamici, iar drept consecinta a acestei trasaturi zodiacale, femeia Berbec va avea mereu initiativa, va fi mereu prinsa in activitati care pentru ea cel putin nu vor putea fi niciodata amanate.

femeia Berbec

Mereu vrea sa inceapa ceva, sa schimbe, sa invarta o rotita in mecanismul lumii si in cazul in care nimeni nu va fi de acord cu ea, isi va vedea linistita de o relatie, care poate fi de moment sau poate fi pentru toata viata, in functie de cum ii surade inima. In momentul in care vrea sa tinteasca undeva, daca a pus ochii pe cineva, femeia Berbec va deveni din acea dezordonata retorica si neatenta, o femeie fardata, parfumata, eleganta, care porneste in cuceriri.

Iar cand face acest pas, femeia Berbec va deveni din acea lunatica, o doamna, o femeie plina de farmec, cu o feminitate absoluta, luminoasa, plina de dorinta, uneori exploziva, care poate sa ameteasca dintr-o singura privire un barbat, mai ales daca acel barbat face parte din grupul celor care sunt de parere ca femeile in general nu mai au nici un secret de dezvaluit, in acest caz va ramane cu gura cascata.

Din pacate, daca femeia Berbec este cea care cucereste, atunci ea isi va pastra tendinta de a fi liderul relatiei. In cazul in care ea va fi cea care trebuie cucerita atunci femeia Berbec va fi foarte difuza, foarte contradictorie, va vrea si nu va vrea, il va tine pe jar pe cuceritorul ei, avand nevoie de inflacarare pana la canalizarea energiei perfecte.

Citește și:  Astrologia: mit sau realitate?

Atunci cand o femeie Berbec va cucereste trebuie doar sa zburati pe val, sa plutiti in zare, insa nu implicati inima din prima clipa, puneti-o in joc mai tarziu, pentru a evita dezamagirile. Tot in aceeasi ordine de idei este recomandat sa puteti avea putina chibzuinta chiar si atunci cand relatia este deja stabila, infiripata, cand merge bine, femeia Berbec necesitand intretinerea arderii interioare, exact ca un foc, pasiunea ei trebuind sa fie atinsa si mangaiata.

cum sa seduci o femeie Berbec

In cazul in care ati ajuns in acel punct atunci trebuie sa faceti din fiecare zi o sarbatoare si sa incercati sa fiti condusi in relatie de cate un ideal pus in cinstea omenirii, pe care sa-l urmati impreuna, ori puteti avea aceeasi discutie pe teme filosofice insa concluzia sa o lasati mereu pe ziua de maine sau de poimaine. Femeia Berbec trebuie intretinuta, are nevoie de jocuri amoroase, de ispite, care sa o tina intr-un ritm alert, exact ca un foc, contrar barbatului din aceeasi zodie, care trebuie mai mult tinut pe jar, impulsionat de la inceput pana la sfarsit.

Dupa ce a fost cucerita, femeie Berbec trebuie sa isi faca si rolul de amanta, ea adorand sa conduca in dormitor, in relatie, in viata, chiar daca are nevoie de sustinerea necesara din partea partenerului sau. Ea este o intiatoare in erotism, iar din acest punct de vedere cel care o cucereste sau care va fi cucerit de ea va fi un adevarat norocos, deoarece impreuna cu o astfel de femeie va cunoaste sexualitatea ca arta, ca placere infinita, pusa in favoarea satisfactiilor instinctelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.