Iubire si bani – Fecioara – ianuarie 2013

0
25
Iubire si bani - Fecioara - ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Fecioara in ianuarie 2013

Iubirea si banii pentru nativii nascuti in zodia Fecioara in luna ianuarie 2013 par sa stea sub semnul unor mari intrebari, sau mai bine zis sub contextul unor schimbari care nu depind de ei, ce implica si lucruri tot mai bizare. Relatiile sociale se pare ca se cam agita putin, tind sa ia o intorsatura haotica, sa ii debusoleze intr-un fel, iar relatiile sentimentale nu sunt nici ele prea deshise.

In plus se mai vorbeste in acest context astral de o serie de barfe, de evenimente rautacioase care le sunt adresate Fecioarelor si anume ele sunt puse intr-o lumina mai putin favorabila de unii dintre prieteni sau cunoscuti. Iar toate aceste barfe si vorbe rautacioase ii streseaza, ii pun sub semnul unor tensiuni.

In jurul lor parca se creeaza foarte multe bariere, aspecte lipsite de armonie, iar ei vor trebui sa ia masuri drastice, sa isi spuna cuvantul, daca in mod normal si-ar vedea de ale lor. E posibil sa acesti nativi sa fie nu numai barfiti insa si criticati, sa li se puna o anumita eticheta, sa fie clasati intr-un anume fel, sa fie bagati intr-o oala comuna in care cei din jur adauga multe adjective negative, ceea ce ii va face in cele din urma sa reactioneze asa cum trebuie.

Citește și:  Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Balanta

Bani si cariera pentru nativii din zodia Fecioara in ianuarie 2013

Cat despre bani si cariera nu putem spune mai multe lucruri avand in vedere ca nativii din zodia Fecioara lucreaza in acelasi context astral precum cel din iubire. Ei sunt si aici pusi sa faca ceva, cineva le traseaza sarcini bine definite, le impune sa faca ceva anume, ei tac si inghit, insa e posibil ca la un moment dat sa li se umple paharul. Daca se intampla sa vada ca cineva profita de serviabilitatea si de profesionalismul de care dau dovada, atunci e timpul sa ii dea pe toti la spate si sa nu se mai implicei, sa ii lase sa isi vada de ale lor, mergand dupa principiul „tace si face”.

Pentru cei care au deja o functie destul de importanta, vor pune foarte mult accentul pe viata lor. Se pare ca viata lor va fi influentata foarte mult de consecintele circumstantelor in care se zbat. Trebuie sa procedeze cu bagare de seama deoarece acestea vor avea repercusiuni asupra lor pentru multa vreme si nu vor trece cu una cu doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.