Interpretare vis in care esti foarte sarac si nu iti ajung banii sa traiesti

0
4531
Interpretare vis in care esti foarte sarac si nu iti ajung banii sa traiesti

Interpretarea viselor in care esti foarte sarac si nu iti ajung banii sa traiesti se refera in principal la situatii controversate, reflecta ambele laturi ale realitatii in plan material si o interpretare exacta nu apare niciunde.

Daca visezi asa ceva se spune ca va urma si in realitate o perioada destul de precara in care o sa gusti din plin toate lipsurile si supliciile unui trai saracacios.

In alta ordine de idei, asemenea vis ilustreaza o lipsa de mijloace sau suport din partea celorlalti. Daca visezi ca esti sarac(a) si nu iti ajung banii de pe o zi pe alta este un semn ca in viata reala nu o sa beneficiezi de ajutorul unor prieteni sau colegi, nu o sa ai suport din partea familiei sau a cunostintelor apropiate.

Visul poate sa fie un semn care arata faptul ca in cazul in care vrei sa pornesti o treaba, o afacere sa o initiativa personala atunci poti sa iti scoti din minte eventuale ajutoare din partea celorlalti, o sa trebuiasca sa te descurci singur(a) in diferite situatii si imprejurari.

O sa fie nevoie sa inventezi fel de fel de noi metode pentru a o scoate la capat in situatii grele. Visul semnifica si lipsa unor mijloace sau lipsa unei baze materiale intr-o profesie sau la locul de munca. S-ar putea ca in viata reala sa nu ai ceea ce iti trebuie pentru a-ti practica meseria sau nu o sa ai capacitatea tehnica de a indeplini o sarcina de serviciu.

nu iti ajung banii sa traiesti

In acelasi fel se poate spune si in situatia in care doresti sau ai de gand sa pui in aplicare vreun proiect personal. Cand o sa vrei sa pornesti ceva in acest plan o sa iti dai seama ca iti lipseste ba una ba alta.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in natura cu cortul si ploua

Daca in realitate te astepti sa beneficiezi de suportul sefilor sau a unei echipe de colegi inseamna ca trebuie sa iti iei gandul de la asa ceva, o sa fii pe cont propriu o perioada de timp mai indelungata.

In alte interpretari a visa ca esti sarac(a) si nu iti mai ajung banii sa traiesti poate ilustra o perioada de compromis, urmeaza sa faci ceva care nu iti convine in totalitate sau ceva o sa ti se impuna din partea cuiva.

Asemenea ipostaza poate sa reflecte faptul ca in scurt timp o sa te trezesti cu programul modificat si cu noi sarcini care te vor slei de puteri.

Este posibil ca o astfel de circumstanta sa aiba loc la locul tau de munca unde sefii se vor hotara sa iti incredinteze o sarcina suplimentara pentru care nu esti deloc pregatit. S-ar putea ca sa fie vorba de un lucru marunt insa care o sa iti dea total peste cap vechile tabieturi sau programe.

Daca visezi ca esti sarac(a) si nu iti mai ajung banii este posibil ca in realitate sa numai vrei sa participi la un program sau la un proiect care se pare ca nu o sa iti aduca mari beneficii tie sau familiei tale si nici macar un plus de experienta sau alte lucruri pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.