Interpretare vis in care vezi munti inzapeziti

0
8138
Interpretare vis in care vezi munti inzapeziti

Interpretarea viselor in care vezi munti inzapeziti se refera in general la situatii mai complexe in care ai rezerve mari in legatura cu un obiectiv sau un plan.

Daca visezi ca privesti munti inzapeziti simbolizeaza planuri indepartate si foarte greu de atins, semnifica dificultati mari in a atinge un tel sau poate sa reprezinte dubii refeitoare la un scop mai inalt.

Visul in care privesti munti plini cu zapada reflecta rezerve mari fata de un plan pe care vrei sa il parcurgi, denota neincredere sau aspecte care nu iti sunt destul de clare.

Daca visezi asa ceva atunci este un semn ca in realitate nu o sa dai curs imediat unei propuneri de afacere, o sa te gandesti mult mai profund la un lucru, s-ar putea sa amani treburi importante doar pentru ca intrevezi unele neconcordante.

De asemenea, visul in care te uiti la munti inzapeziti poate sa reflecte o stare de deznadejde pricinuita de complexitatea unui obiectiv pe care ti l-ai propus. Daca in viata reala ai ganduri mari in privinta carierei tale inseamna ca ceva ti-a atras atentia si te-a bulversat putin, se pare ca o sa iti modifici intr-o oarecare masura planurile de afaceri si o sa cauti ceva mai abordabil.

Visul simbolizeaza un scop prea maret pentru capacitatile tale sau pentru posibilitatile tale din prezent. Daca visezi ca te uiti la niste munti inzapezititi este un semn ca in viata reala ai ganduri mari pentru viitor insa in acelasi timp esti constient(a) de dificultatile care te asteapta si situatiile paguboase peste care va trebui sa treci.

munti plini de zapada

In plan profesional se poate spune ca asemenea vis reflecta o idee, un inceput de drum, pregatirile dintr-o activitate indelungata si presarata cu fel de fel de asperitati, visul sugereaza punerea bazelor pentru o noua activitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare sange

Privind din perspectiva sentimentala, visul in care te uiti la munti inzapeziti poate sa ilustreze o persoana intangibila, sau aproape intangibila, pe care o simpatizezi foarte mult insa iti dai seama cu nu o sa ai prea mari sanse de abordare, este prea rece fata de tine si prea indepartata in plan mental.

Daca visezi ca privesti munti inzapeziti si foarte inalti este posibil ca in viata reala sa iti propui un alt fel de abordare spirituala a vietii, s-ar putea ca sa nu te mai multumeasca felul in care altii explica legile fundamentale ale dinamicii vietii si sa cauti altceva, se poate sa iti indrepti privirile spre o alta filozofie mult mai profunda insa in acelasi timp mult mai ermetica si mai gru de patruns cu inteligenta comuna.

S-ar putea sa te lovesti in curand de adevarate baricade spirituale peste care sa nu poti trece cu usurinta sau sa nu treci chiar deloc.

Privit dintr-un alt unghi, visul in care vezi munti plini cu zapada reflecta plafonarea la un anumit nivel de constiinta sau la un nivel profesional si dorinta de a trece mai departe, s-ar putea ca in curand sa te pregatesti pentru un salt profesional intr-o activitate.

Visul in aceasta ipostaza este un semn de schimbare spre ceva pozitiv, semnifica depasirea unei bariere ideologice sau de alta natura cand o noua cale ti se va deschide in viata in viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.