Interpretare vis in care deschizi o multime de usi fara sa ajungi unde doresti

0
4774
Interpretare vis in care deschizi o multime de usi fara sa ajungi unde doresti

Interpretarea visului in care deschizi o multime de usi fara sa ajungi unde doresti semnifica in general interactiuni multiple cu alte persoane sau grupuri de persoane, o multitudine de incercari si evenimente intr-un timp relativ scurt. Cand visezi asa ceva este un semn ca trebuie sa te astepti si la multe deceptii intr-o perioada scurta dar si la unele mici bucurii, semnifica mai degraba o perioada mai tumultoasa in care o sa intri sau in care deja te afli.

Daca nu ajungi unde iti propui sau nu gaseti calea pe care o doresti in vis atunci poate semnifica intr-un fel ca stradaniile tale nu vor fi incununate de succes ori, daca este sa o judecam din alt punct de vedere, s-ar putea sa nu iti reuseasca toate asa cum vrei.

In perioada aceasta in special te vei confrunta cu situatii noi, inedite, in care va trebui sa intelegi ce atitudine trebuie sa adopti pentru a trece la urmatoarea experienta sau la urmatoarea etapa. Daca vei vedea in vis ca ti se deschide vreo usa fara sa o atingi e un semn de ispita si neincredere, daca o fortezi sa se deschida atunci inseamna ca apar piedici intr-o situatie.

Depinde ce gasesti in camerele noi prin care treci sau pe coridoarele pe care umbli, astfel ca daca iti apare o camera goala in fata atunci este posibil sa fie o nereusita temporara si ar trebui sa te ambitionezi mai mult, ori poate semnifica o perioada de lipsuri materiale, daca vezi scaune asezate ordonat inseamna castiguri pe care le ai din diferite proiecte ori cloaborari cu institutii.

Citește și:  Interpretare vis in care ai un prieten imaginar

mai multe usi

In cazul in care deschizi o usa noua si treci printr-o camera veche si cu peretii scorojiti e un semn ca vei fi pacalit sau dus cu vorba de catre cineva, ori foarte bine s-ar putea intampla sa te amageasca o femeie daca observi un pat desfacut sau cu asternutul pus.

Daca apare in fata ta o usa care este intredeschisa atunci se anunta niste invitatii de regula placute din partea cuiva, sau mai poate semnifica si faptul ca o sa ai nevoie de niste relatii sus puse ca sa obtii un lucru. In orient usile mai sunt asimilate si cu femeile, sunt traditii ce provin din cultura arhaica din acea zona.

Daca ar fi sa te iei dupa interpretarile orientale atunci o usa frumoasa si curata semnifica o femeie atragatoare si plina de virtute, harnica si fidela. Daca visezi asa o usa la casa ta inseamna totodata ca ai o nevasta vrednica. Daca pe parcursul visului iti apare in fata o usa care este dubla exista sanse ca in viata reala femeia (barbatul) sa te insele.

Daca deschizi o usa in vis si realizezi ca ai in fata o incapere identica cu cea din care tocmai ai iesit sau vrei sa iesi, simbolizeaza o experienta de viata pe care nu ai invatato, inseamna ca mai trebuie sa parcurgi o etapa intermediara pentru a trece un anumit test. Poate sa fie valabila aceasta situatie si in cazul celor care dau examene, concursuri si alte teste similare pentru ocuparea unui post superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.