Interpretare vis în care deschizi o mulțime de uși fără să ajungi unde dorești

0
4810
Interpretare vis in care deschizi o multime de usi fara sa ajungi unde doresti

Interpretarea visului în care deschizi o mulțime de uși fără să ajungi unde dorești semnifică în general interacțiuni multiple cu alte persoane sau grupuri de persoane, o multitudine de încercări și evenimente într-un timp relativ scurt.

Când visezi așa ceva, este un semn că trebuie să te aștepți și la multe dezamăgiri într-o perioadă scurtă, dar și la unele mici bucurii. Semnifică mai degrabă o perioadă mai tumultuoasă în care o să intri sau în care deja te afli.

Dacă nu ajungi unde îți propui sau nu găsești calea pe care o dorești în vis, atunci poate semnifica într-un fel că străduințele tale nu vor fi încununate de succes, ori, dacă este să o judecăm din alt punct de vedere, s-ar putea să nu îți reușească toate așa cum vrei.

mai multe usi

În perioada aceasta, în special, te vei confrunta cu situații noi, inedite, în care va trebui să înțelegi ce atitudine trebuie să adopți pentru a trece la următoarea experiență sau la următoarea etapă. Dacă vei vedea în vis că ți se deschide vreo ușă fără să o atingi, este un semn de ispită și neîncredere; dacă o forțezi să se deschidă, atunci înseamnă că apar piedici într-o situație.

Depinde ce găsești în camerele noi prin care treci sau pe coridoarele pe care umbli, astfel că, dacă îți apare o cameră goală în față, atunci este posibil să fie o nereușită temporară și ar trebui să te ambiționezi mai mult, ori poate semnifica o perioadă de lipsuri materiale; dacă vezi scaune așezate ordonat, înseamnă câștiguri pe care le ai din diferite proiecte ori colaborări cu instituții.

În lumea viselor, deschiderea ușilor poate simboliza o tranziție, o nouă oportunitate sau chiar un obstacol. Poate fi un semn al curiozității sau dorinței de a explora ceva necunoscut. Într-un vis în care vezi soneria de la ușa, semnificația poate fi chiar mai profundă. Interpretarea acestor simboluri în vise poate varia în funcție de contextul specific al visului și de sentimentele individuale asociate cu acesta.

Citește și:  Interpretare vis in care afli ca ai fost adoptat

Deschiderea repetată a ușilor în vise poate sugera, de asemenea, un sentiment de frustrare sau confuzie. Dacă te găsești într-un vis în care deschizi o mulțime de uși fără să ajungi unde dorești, ar putea fi un indiciu al unei căutări personale sau al unui obstacol în viața ta de trează.

În cazul în care deschizi o ușă nouă și treci printr-o cameră veche și cu pereții scorojiți, este un semn că vei fi păcălit sau dus cu vorba de către cineva, ori foarte bine s-ar putea întâmpla să te amăgească o femeie, dacă observi un pat desfăcut sau cu asternutul pus.

usi deschise

Dacă apare în fața ta o ușă care este întredeschisă, atunci se anunță niște invitații, de regulă plăcute, din partea cuiva, sau mai poate semnifica și faptul că o să ai nevoie de niște relații sus puse ca să obții un lucru. În Orient, ușile mai sunt asimilate și cu femeile; sunt tradiții ce provin din cultura arhaică din acea zonă.

Dacă ar fi să te iei după interpretările orientale, atunci o ușă frumoasă și curată semnifică o femeie atrăgătoare și plină de virtute, harnică și fidelă. Dacă visezi așa o ușă la casa ta, înseamnă totodată că ai o nevastă vrednică. Dacă, pe parcursul visului, îți apare în față o ușă care este dublă, există șanse ca în viața reală femeia (bărbatul) să te înșele.

Dacă deschizi o ușă în vis și realizezi că ai în față o încăpere identică cu cea din care tocmai ai ieșit sau vrei să ieși, simbolizează o experiență de viață pe care nu ai învățat-o, înseamnă că mai trebuie să parcurgi o etapă intermediară pentru a trece un anumit test. Poate să fie valabilă această situație și în cazul celor care dau examene, concursuri și alte teste similare pentru ocuparea unui post superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.