Interpretare vis în care vezi machiaj și oglindă cosmetică

0
14

Pentru o femeie, machiajul este o activitate zilnică obligatorie sau un adevărat ritual de frumusețe. Încă de pe vremea Cleopatrei, oamenii au dezvoltat o gamă largă de produse cosmetice și au arătat importanța acestora în cultura lor. Uneori machiajul apare și în vise, iar acestea trebuie descifrate. A te machia în vis înseamnă că în realitate vrei să-ți schimbi starea de sine, sau ceva la tine. Machiajul realizat în fața unei oglinzi arată dorința de schimbare, sau încercarea de a ascunde adevărul de alți oameni.

Dacă în vis apare un machiaj la ochi în nuanțe de albastru, atunci este vorba despre succes și schimbări pozitive în viață.

Alte interpretările ale viselor cu machiaj:

  • Visul în care visezi ruj pe buze semnifică o mare surpriză în realitate. Dacă visezi cum alegi rujul pentru tine, asta arată că vrei să seduci o persoană dragă.
  • Visul în care te dai cu pudră pe față arată că vei avea o căsătorie reușită. Pudra cosmetică în vis semnifică un rival în viața reală. Dacă în vis ai cumpărat pudră dintr-un magazin de cosmetice, asta este un semn de prieteni adevărați.
  • Dacă în vis îți machiezi fața, asta arată că în realitate trebuie să fii mai reținută în comportament și în acțiunile legate de afaceri.
  • Visul în care un bărbat se întâlnește cu un make-up artist semnifică faptul că are sentimente pentru o persoană rece și indiferentă. Visul este un semn că toate încercările lui de a-și demonstra dragostea sunt zadarnice.
  • Machiajul în vis este un indiciu că ar trebui să te schimbi, pentru a deveni mai atractivă.
  • Dacă un bărbat visează machiaj, asta este un semn de minciună și falsitate. Visul arată că el vrea să-și ascundă sentimentele adevărate.
  • O întâlnire cu un make-up artist în vis înseamnă și posibilitatea de a cunoaște o persoană influentă.
  • Visul în care ești machiat de un profesionist arată că ești respectat de prieteni și cunoștințe.
  • Dacă în vis folosești cosmetice cu aromă plăcută pentru machiaje arată că vei avea o stare de bine, de fericire și o conversație plăcută cu o persoană bună.
  • Dacă cosmeticele din vis sunt cu miros neplăcut, atunci este posibil să primești vești rele sau să ai o conversație dificilă.
Citește și:  Interpretare vis in care te uiti intr-un album cu poze alb-negru

Dacă visezi oglindă machiaj, asta prezice evenimente și schimbări importante. Dacă visezi că te uiți în oglindă, asta arată că trebuie să acorzi atenție sentimentelor și emoțiilor tale. Reflexia din vis semnifică schimbări rapide în viață și mult succes în afaceri.

Visul în care vezi o oglindă spartă nu este de bun augur, pentru că este un semn de probleme în viața personală sau pe alte planuri. Acest vis prevestește necazuri, despărțire sau divorț. Dacă în vis nu vezi nicio reflexie în oglindă, este posibil să ai anumite probleme de sănătate sau nemulțumiri în viață. Astfel de vise produc de obicei un sentiment de îngrijorare, sau chiar de teamă.

Dacă în vis vezi reflexia ta în oglindă în care ești frumoasă, cochetă și strălucitoare, asta este un semn bun pentru viața ta personală. Dacă visezi că te uiți în oglindă într-un magazin de cosmetice, asta este un semn bun, de succes la locul de muncă. Dacă ți-a plăcut reflexia ta din oglindă, respectiv dacă te vezi frumoasă, sănătoasă și elegant îmbrăcată, înseamnă că vei primi vești bune și vei avea parte de schimbări pozitive în viață. Dacă reflexia nu este așa cum ți-ai dorit, atunci este posibil să nu faci o impresie bună unei vechi cunoștințe.

Visul în care porți o oglindă cosmetică foarte frumoasă în poșetă arată că vei găsi răspunsuri bune la întrebările tale, cu privire la viața personală. Dacă visezi reflexia ta în oglindă pe fundalul unei stațiuni la mare, asta prevestește fericire și o vacanță minunată. Dacă o fată tânără visează că se uită într-o oglindă cosmetică și este foarte atrăgătoare, acest vis anunță succes, bogăție, schimbări fericite și o viață frumoasă. Visul în care te vezi într-o oglindă și pari mai tânără decât vârsta ta înseamnă schimbări excelente în viață, multă sănătate și prosperitate. Dacă dimpotrivă, te vezi în oglindă mai bătrână decât ești în realitate, înseamnă că ai dobândit înțelepciunea de a face față oricărei situații dificile din viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.