Interpretare vis în care vezi o persoană în agonie

0
2

Un vis despre o persoană aflată în agonie arată că cineva cunoscut va suferi probleme emoționale. Visul te atenționează să găsești pe cineva din domeniul medical pentru a ajuta această persoană.

Dacă visezi un prieten care moare în agonie, înseamnă că vei avea noroc într-o afacere, pe care până acum ai considerat-o nereușită. Cu ajutorul prietenilor, această afacere va deveni un succes pentru tine. Dacă visezi cum privești agonia unui străin, asta arată că în viața reală vei primi o sumă impresionantă de bani, de unde nici nu te aștepți. Agonia unei persoane în vis, care este pe moarte simbolizează longevitatea.

Agonia în vis poate semnifica și ceva neplăcut:

  • A fi în agonie în vis prezice pierderea de bani sau proprietăți, temeri legate de eșecul în afaceri sau de pierderea unei persoane dragi.
  • Dacă visezi că ești în agonie de moarte în vis, înseamnă că nu poți evita un necaz și că te vei confrunta cu probleme. În curând vei avea parte de anumite pierderi, iar planurile tale se vor prăbuși. Dacă visezi că ai murit, dar ai revenit la viață, ca și cum ai avea un vis în care ești în moarte clinică și îți revii, înseamnă că vei ieși din situația disperată.
  • Dacă visezi o persoană bolnavă, care moare în agonie, este posibil ca în viața reală să pierzi unul din prietenii tăi buni.
  • Agonia în vis este semn rău uneori, poate înseamna că vei asista la o nenorocire.
  • Dacă vezi o persoană în agonie în vis poate semnifica că ai o pasiune secretă pentru cineva și cauți să te vindeci de ea.
  • Agonia unei persoane în vis care poate să moară, arată acumularea de forță pentru a rezista unei boli sau suferințe.
Citește și:  Interpretare vis în care începi o relație

Dacă visezi pe cineva în agonie, oriunde, acasă sau la spital, semnifică faptul că o persoană nefericită va veni la tine pentru a-ți cere ajutorul în patru zile. Datorită ție, ea se va simți în curând mult mai bine și te va răsplăti pentru bunătatea ta.

Dacă în vis îți apare un dușman aflat în agonie, înseamnă că vei primi o moștenire de la părinții tăi.

Dacă în vis spui adio vieții în agonie, arată că în realitate vei avea parte de o viață lungă, plină de sănătate și prosperitate. Agonia unui muribund în vis, înseamnă viață lungă, dar și bogăție, fericire și sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.