Interpretare vis in care te descalti si ai ciorapii rupti

1
5868
Sosete rupte, Foto: 1000thingswehate.wordpress.com

Interpretarea viselor in care te descalti si ai ciorapii rupti reflecta stilul abil in care te mulezi pe diferite situatii scapand de toate incorsetarile unei gandiri inguste si de multe ori paguboase. A te descalta in vis inseamna a scapa de rigorile unor concepte exclusiviste si placerea de a te bucura de viata asa cum este ea, naturala si simpla.

Sosete rupte, Foto: 1000thingswehate.wordpress.com
Sosete rupte, Foto: 1000thingswehate.wordpress.com

Daca iti vezi ciorapii rupti atunci este un semn de noroc se spune, iti vor merge afacerile. Daca te descalti de niste pantofi vechi si iti vezi ciorapii rupti este un semn ca vei renunta la tabieturile tale si obisnuintele care iti aduc doar pace si liniste pentru a alege o viata mai aventuroasa si plina de neprevazut. In vis daca te descalti de pantofi noi si iti vezi ciorapii rupti atunci se poate spune ca vei renunta la niste perspective luminoase de dragul unui trai mai simplu dar care te implineste mai mult in plan sentimental si spiritual.

Se poate intampla ca in vis sa iti vezi pantofii de culoare albastra si atunci se poate spune ca renunti la o viata terna pentru a experimenta relatii mai nonconformiste. Daca ciorapii sunt de culoare alba si sunt rupti atunci este un semn ca vei avea niste greutati in plan sentimental insa se vor rezolva cu bine in curand. Ciorapii verzi dar rupti in vis semnifica faptul ca vei renunta la siguranta ta materiala si la sanatate doar de dragul activitatilor exotice pe care o sa le practici.

Asemenea vis mai semnifica si renuntarea la unele conditii mai bune in favoarea aventurii si a noului, in favoarea experientelor noi si interesante care ti se deschid in fata. De asemenea, a vedea ciorapii rupti in vis mai face trimitere si la capacitatea ta de a intelege lucrurile in ansamblul lor, esti capabil sa ai o imagine holistica a intregului din viata, insa, dat fiind faptul ca sunt rupti denota anumite lacune in aceasta privinta.

Citește și:  Interpretare vis in care copilul tau plange si nu se mai opreste din plans

Mai reflecta si o posibila situatie care s-ar putea sa se intample, si anume vei lua decizia de a fi sincer(a) cu o persoana apropiata insa in cele din urma tot vor ramane aspecte ale problemei discutate care vor ramane ascunse. A vedea ciorapii rupti dupa ce te descalti mai semnifica si maleabilitatea de care dai dovada in relatiile cu ceilalti, o maleabilitate care insa nu este dusa pana la capat si vor aparea momente in care o sa ai accese de personalitate. Poate sa ilustreze foarte bine o viitoare postura in care vei fi nevoit sa lasi dupa cineva, sa te aliniezi deciziilor acelei persoane cu scopul obtinerii unor avantaje in final. Insa “colaborarea” nu va fi imaculata deoarece nu te vei putea abtine sa nu iti impui si tu punctul de vedere.

Daca iti vezi ciorapii si murdari si rupti in vis atunci este un semn ca vei avea de trudit o bucata de timp pana vor iesi rezultatele pe care ti le-ai propus. In cele din urma, visul acesta mai denota si pofta de extravagante sexuale sau deficiente ale activitatii sexuale.

1 COMENTARIU

  1. De-aş visa că sunt desculţ, ar fi un vis frumos. Iar dacă – Doamne fereşte ! – m-aş visa încălţat, ar fi un adevărat coşmar. De asta-i mulţumesc întotdeauna lui Dumnezeu că nu m-a înzestrat cu “plăcerea” pentru încălţăminte !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.