Interpretare vis în care vezi supă de pește

0
94

Visul în care vezi supa de pește preparată de soacră prezice indigestie sau boală la cei din familie. Visul arată că trebuie acordată mai multă atenție sănătății. Dacă în vis gătești un pește mic, asta este semn de sărăcie.

Dacă supa din vis este dintr-un pește mic plin de oase, este semn de lăcomie. Supa de somon în vis prevestește o boală grea. Dacă supa din vis este din sturion, atunci visul arată șansa de a face o afacere profitabilă.

Dacă o prietenă face o supă de pește în vis și mănânci alături de ea, înseamnă că vei avea o serie de probleme. Dacă vezi un ochi de pește în supa delicioasă, asta este semn de pericol pentru o persoană însărcinată.

Dacă în vis pregătești o supă de pește pentru cei dragi, asta înseamnă câștig de bani. Cu cât peștele este mai mare și mai gras, cu atât suma de bani este mai mare.

Alte interpretări ale viselor despre supă de pește:

  • Dacă vsezi că ai fost otrăvit cu o supă de pește rea, înseamnă că vei avea o boală grea și viața îți va fi în pericol.
  • Dacă în vis faci supă de merluciu, este semn că ai o relație lipsită de dragoste.
  • Dacă în vis vezi multe oase în supa de pește, asta este un semn nefavorabil. Visul prezice necazuri în viață, mai ales legate de starea de sănătate.
  • Dacă în vis supa este din pește alb, otrăvit, asta înseamnă certuri și neputiință.
  • Visul în care alegi oasele de la pește fiert prezice rezolvarea conflictului.
Citește și:  Interpretare vis in care vezi cum se fac vraji, farmece sau vrajitorii

Dacă visezi supă de pește și aceasta este gata de mâncat, înseamnă că va urma un eveniment important în casă. Dacă supa are multe oase de la pește, asta indică să fii mai calm și înțelegător cu cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.