Interpretare vis in care toti prietenii incearca sa te desparta de persoana iubita

0
156
Interpretare vis in care toti prietenii incearca sa te desparta de persoana iubita

Interpretarea viselor in care toti prietenii incearca sa te desparta de persoana iubita reflecta aspecte neintelese in plan sentimental, sugereaza faptul ca nu esti in controlul sentimentelor tale sau ca sentimentele tale sunt bazate pe fapte ireale, pe iluzii sau pe minciuni.

Daca visezi ca niste prieteni incearca sa te desparta de iubita este un semn ca in viata reala ai probleme cu viata amoroasa sau in curand o sa observi ca iubita ta nu se mai comporta ca si inainte.

Acest vis ilustreaza si nevoia de incredere pe care o ai in acest moment. De asemenea, visul arata in acest caz o instabilitate emotionala, lipsa de repere in dragoste sau lipsa de incredere in anumite persoane.

Daca visezi ca prietenii vor sa te desparta de iubita poate semnifica faptul ca te indrepti intr-o directie gresita in ceea ce priveste afacerea sau profesia, arata faptul ca nu ai inteles prea bine persoanele cu care te-ai asociat.

Daca prietenii iti apar in vis ca fiind suparati atunci se poate ca in realitate sa ascunzi lucruri care pot deranja multa lume.

Visul in care prietenii incearca sa te desparta de iubita reflecta aspecte din comportamentul tau care nu sunt deloc apreciate de catre cunostinte sau prieteni, se poate ca in viata reala anumite persoane sa fie deranjate de felul in care tratezi anumite relatii sau probleme comune.

despartire

Se poate ca cineva sa nu fie de acord cu prea mare ingaduinta cu care accepti propunerile fara sa stai sa cugeti mai profund la implicatiile pe care le presupun.

Citește și:  Interpretare vis in care persoana iubita iti da papucii, se desparte de tine

De asemenea, visul reflecta si aspectele feminine ale personalitatii tale care nu convin anumitor prieteni din anturajul tau. Exista posibilitatea ca tu sa doresti sa actionezi in anumite imprejurari cu mai multa ingaduinta si mai artistic decat le convine unora care vad lucrurile mult mai pragmatic si intr-o lumina destul de anosta.

Daca visezi asa ceva sugereaza faptul ca stilul tau artistic si uman pune probleme altora. S-ar putea ca in realitate sa participi la o confruntare sau dezbatere asupra felului in care sa fie abordata o problema.

In aceasta situatie te vei confrunta cu persoane care doresc cu orice pret sa isi impuna vointa ori sa determine desfasurarea unei activitati in concordanta cu ideile lor mai primitive, mai reci si lipsite de viziune de ansamblu.

E ca si cum s-ar confrunta doua concepte in interiorul tau, frumosul si esteticul contra pragmatismului material. Acest conflict poate avea loc la fel de bine si in plan profesional, si in cel familial ori in orice alta situatie in care se dezbate o strategie de lucru ori un plan.
Daca visezi ca prietenii incearca sa te desparta de iubita si actiunea este inversunata inseamna ca si in realitate niste dezbateri vor fi la fel de aprinse si incordate.

Visul prevesteste de altfel o situatie de conflict mai mult spiritual decat material, e ca un fel de batalie a ideilor, este un semn ca in viata reala vei reusi sa iti clarifici cu certitudine pozitia pe care o ai in raport cu alte persoane si cu tine insuti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.