Interpretare vis in care apare un sat

0
1540
Interpretare vis in care apare un sat

Interpretarea viselor in care apare un sat. Atunci cand visezi ca te plimbi intr-un sat inseamna ca o perioada neagra din viata ta se va apropia si iti va fi foarte rau, dandu-ti impresia ca lucrurile nu se vor mai incheia niciodata, insa trebuie sa ai rabdare sa te inarmezi cu multa forta, deoarece totul va trece si iti va fi bine in cele din urma.

Atunci cand visezi ca un sat arde in flacari inseamna ca vei avea parte de multa fericire, mai ales pentru ca in viitorul apropiat vei avea parte de multe satisfactii pe plan personal, la locul de munca si in viata sociala.

Daca in schimb visezi satul in care ai crescut, daca esti nascut in mediul rural, inseamna ca in sufletul tau zace multa melancolie, poate e momentul sa mai vizitezi unele zone sau unele persoane cu care de multa vreme nu ai mai tinut legatura, din cauza stresului zilnic, a rutinei, lipsei de timp etc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare putred / putregai

Daca visezi ca te-ai ratacit intr-un sat inseamna ca nu prea ai simtul ratiunii, esti un om lipsit de gandire, nu stii sa calculezi situatiile simple si sa te incadrezi in ele, nu faci fata nici macar lucrurilor indeosebi de marunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.