Interpretare vis în care vezi coriandru

0
6

Visul în care cultivi coriandru înseamnă că ești o persoană hotărâtă care își urmărește mereu cu atenție obiectivele. Dacă ai visat coriandru verde, asta arată că subconștientul îți trimite un mesaj despre relațiile tale de familie. De asemenea, acest vis arată că vei găsi modalități de a scăpa de energia negativă care îți afectează starea interioară.

O grădină de coriandru în vis simbolizează faptul că ești un om calm, care tinde să accepte în tăcere tot ceea ce i se întâmplă. Coriandrul în vis are legătură cu personalitatea visătorului, cu modul cum el înțelege viața. Această plantă în vis poate arăta că visătorul este un om care nu suportă singurătatea. Coriandrul este un simbol al timidității, al oamenilor introvertiți, care simt nevoia de a fi mai sociabili cu alte persoane din jur.

A vedea coriandru în vis poate simboliza creșterea, reînnoirea și procesul de vindecare. Coriandrul, fiind o plantă cu multiple utilizări în bucătărie și în medicina naturală, poate indica nevoia de purificare și de întărire a sănătății tale fizice sau emoționale. Reflectând asupra contextului în care apare coriandrul în vis și la sentimentele asociate, poți descoperi aspecte ale vieții tale care necesită o abordare mai sănătoasă sau o detoxifiere, fie la nivel fizic, fie spiritual.

Pe de altă parte, dacă în vis ești implicat activ în cultivarea sau gătitul cu coriandru, acest lucru poate sugera că ești în căutarea unor noi începuturi sau că ești gata să îți asumi responsabilitatea pentru propria creștere și dezvoltare personală. Este important să iei în considerare modul în care această plantă te influențează în vis, deoarece poate oferi indicii valoroase despre fertilitate, creativitate și capacitatea de a aduce la viață noi proiecte sau idei.

Alte interpretări ale viselor în care vezi coriandru:

 • Dacă în vis vezi coriandru uscat înseamnă că ai să afli ceva legat de problemele pe care le vei avea în viitorul apropiat. Acest vis îți sugerează că vei învăța foarte multe lucruri utile din această experiență.
 • O plantație de coriandru în vis arată că ești în căutarea unui sens în viață, însă ești prea afectat de stresul creat de rutina zilnică. Plantația în vis are legătură cu sentimentele negative, mai ales cu ranchiuna față de cineva din trecut care nu a fost rezolvată.
 • A visa că vrei coriandru, dar nu găsești, prezice faptul că treci printr-o criză a stimei de sine și prin asta îți poți pune piedici în realizarea proiectelor fără să-ți dai seama.
 • Visul despre coriandru proaspăt semnifică faptul că trebuie să fii mai atent la oamenii din jurul tău, care încearcă să-ți submineze stima de sine.
 • O lingură de coriandru în vis arată că ești o persoană sociabilă, care vrea să aibă mulți prieteni și care își dorește ca familia să-i fie mereu alături.
Citește și:  Interpretare vis în care cineva este ștrangulat ori sufocat

O legătură de coriandru în vis se interpretează și astfel:

 • Visul în care vezi o legătură de coriandru înseamnă că primești un mesaj ce are legătură cu speranța și prosperitatea.
 • A visa coriandru și ceapă semnifică comunicare cu oameni distanți, care nu se străduiesc să-ți facă pe plac.
 • Frunzele de coriandru în vis sunt un simbol al faptului că ești un om încrezător, care continuă fără teamă să acționeze, să ajungă acolo unde și-a propus.
 • Salată verde condimentată cu un pic de coriandru în vis anunță că ești un om exigent, care își stabilește standarde stricte comparativ cu alți oameni. Acest vis poate arata că este momentul să te bucuri de micile plăceri ale vieții și de oportunitățile pe care ți le oferă viața.
 • Mirosul de coriandru în vis înseamnă că ești un om care petrece mult timp singur, este discret și nu vrea să spună planurile sale nimănui.
 • Visul în care vezi varză și coriandru este un avertisment că ar trebui să privești evenimentele dintr-o altă perspectivă.
 • Dacă în vis vezi o legătură de coriandru verde, proaspăt, înseamnă că ai probleme în a-ți controla stările de furie și a te calma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.