Interpretare vis in care iubita te inseala cu seful tau

0
295
Interpretare vis in care iubita te inseala cu seful tau

Interpretarea viselor in care iubita te inseala cu seful tau are legatura cu anumite sentimente care te domina in prezent si nu le poti stapani asa usor. S-ar putea sa treci si printr-o perioada mai nefasta care te afecteaza destul de mult si careia, momentan, nu ii dai de capat.

Visul in care iti vezi iubita intr-o asa ipostaza in mod precis iti va trezi un sentiment de durere si suspiciune nu doar pe timpul visarii ci si dupa, fapt care te va marca intr-o oarecare masura si care te va pune pe ganduri nestiind exact ce mesaj transmite. In primul rand un asemenea vis poate sa simbolizeze faptul ca, in general, ai un sentiment de nesiguranta si neincredere in tine. Automat aceasta stare de spirit se rasfrange si asupra celor din jurul tau dar in special ii afecteaza pe cei pe care ii pretuiesti cel mai mult si carora, implicit, le pasa si lor de tine.

Faptul ca iti vezi iubita inselandu-te poate dovedi si faptul ca te simti incapabil de a-ti arata sentimentele, ai impresia tot timpul ca altcineva este mai presus de tine sau poseda avantaje si virtuti pe care tu nu le ai. Astfel, cu timpul se creeaza un sentiment de inferioritate care este inregistrat de subconstientul tau si redat simbolic uneori sub forma de vis.

Seful intotdeauna va simboliza o autoritate sau cineva care isi permite mai mult si mai bine, cineva care poate sa constituie un factor de decizie si stabilitate, adica exact ceea ce ti-ai dori si tu. Suprapunerea celor doua elemente cheie din vis nu face decat sa completeze astfel o imagine de ansamblu in care tu esti personajul ratat si in acelasi timp te imaginezi si invingator.

Citește și:  Interpretare vis in care apare artificial

iubita care te insala

Acest vis nu doar ca ilustreaza perfect complexul de inferioritate pe care il ai in raport cu ceilalti dar mai poate fi si un semn de slabiciune alimentata exact din aceasta intelegere gresita a realitatii.

Este ca un tipar format in subconstientul tau care, ori de cate ori te simti amenintat, iti transmite aceleasi semne care sunt la originea sentimentelor tale. S-ar putea sa fie si o stare de mare incertitudine in relatia ta, o nesiguranta perpetua care se rasfrange exact unde se afla veriga cea slaba.

Daca in viata reala ai un sef foarte sever care tine la ordine si rapoarte, daca este destul de nemilos ca sa te penalizeze ori de cate ori faci o eroare, atunci visul acesta in care esti inselat iti arata ca ai vrea in secret sa ai si tu o astfel de atitudine.

Daca seful tau din realitate are o atitudine mai blanda si este darnic, nu tine asa de mult la reguli si programe atunci este un semn ca ai un sentiment de antipatie fata de el. In alte interpretari visul in care iubita te inseala cu seful tau poate sa reprezinte chiar temerea reala de a fi tradat in dragoste in favoarea unui rival mult mai bine situat din punct de vedere financiar si mult mai autoritar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.