Interpretare vis in care dansezi la un eveniment

0
1987
Dans, Foto: cobbandco.qm.qld.gov.au

Interpretarea viselor in care dansezi la un eveniment reflecta in linii generale o posibila ocazie de a te elibera de unele restrictii in viata sau in activitatea ta.

Daca visezi ca dansezi atunci este posibil ca in realitate sa ajungi la un consens foarte bun intr-o imprejurare anume sau intr-o afacere.

A visa ca dansezi simbolizeaza calea echilibrata de a ajunge la un nivel confortabil, mai inseamna ca o sa urmezi o cale foarte sigura in atingerea unor teluri.

Dans, Foto: cobbandco.qm.qld.gov.au
Dans, Foto: cobbandco.qm.qld.gov.au

Daca inrealitate esti in cautarea unei metode bune pentru a-ti aduce la realitate niste planuri atunci visul acesta iti indica faptul ca o sa se iveasca exact persoanele de care ai nevoie sau imprejurarile potrivite care o sa te ajute.

Daca visezi ca dansezi la un eveniment social de larga exprimare cum ar fi un carnaval sau o sarbatoare locala atunci este un semn ca o sa ai ocazia de a te ridica in plan social, o sa reusesti sa iti croiesti drum pe o treapta superioara a societatii.

Daca visezi ca dansezi la o nunta se poate ca in realitate sa te gandesti cum ar trebui sa procedezi pentru a lega o relatie sentimentala cu cineva anume.

Uneori asemenea vis poate aparea frecvent mai ales la persoanele tinere care in realitate doresc sa se rupa de un trai rigid si nefertil asa cum este prescris de mentalitatea matura, se poate ca visul sa reflecte dorinta nestavilita de a te rupe de o perioada nefasta sau prea inchistata.

Daca in realitate esti casatorit(a) visul s-ar putea sa semnifice faptul ca in curand o sa incerci sa gasesti o cale mai naturala de a te rupe putin de rutina vietii familiale, este posibil sa iti faci un nou cerc de cunostinte sau de prieteni cu care sa iesi din monotonia vietii.

Citește și:  Interpretare vis in care esti rege-regina la un castel sau print-printesa

De asemenea, visul in care dansezi la un botez simbolizeaza faptul ca doresti sa iti recapeti inocenta de odinioara, o sa incerci sa ai un comportament mai copilaresc si mai natural totodata in relatiile cu cei din jur.

Visul in care dansezi pe strada semnifica faptul ca in viata reala o sa te prostesti in situatii destul de serioase insa nu o sa fie urmari negative pentru tine, cel mult o sa iti auzi niste vorbe din partea colegilor de serviciu.

In acelasi timp, asemenea scena presupune ca in scurt timp o sa ai o traiectotie ciudata, neobisnuita in cautarea unei afaceri sau a unei realizari profesionale. S-ar putea ca in realitate sa adopti tactici bizare pentru a-ti impresiona sefii sau a uimi un posibil partener de afaceri.

Daca visezi ca dansezi intr-o casa in compania altor persoane cunoscute atunci s-ar putea ca in realitate sa ceri ajutorul unor cunostinte sau neamuri pentru a te sustine intr-un demers personal ce poate avea legatura cu munca sau cu un proiect mai vechi.

De asemenea, visul in care dansezi in compania unor persoane necunoscute reflecta nevoia de noi oportunitati in viata, arata in mod sugestiv faptul ca te-ai saturat de un statut sau de o situatie si acum crezi ca este momentul cel mai potrivit pentru a face un pas decisiv in ceea ce priveste viitorul tau.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.