Interpretare vis in care esti in spital si nu vor doctorii sa te trateze pentru ca nu ai bani

0
312
Interpretare vis in care esti in spital si nu vor doctorii sa te trateze pentru ca nu ai bani

Interpretarea viselor vis in care esti in spital si nu dai de nici un doctor reflecta in mare masura situatii in care nu mai stii ce sa faci, se pare ca masurile pe care le iei nu se vor dovedi eficiente sau vor parea nepotrivite.

Daca visezi ca esti in spital si nu vor doctorii sa te trateze pentru ca nu ai bani inseamna ca in realitate o sa dai gres intr-o situatie in care vrei sa schimbi ceva in bine sau doresti sa iti reorientezi actiunile.

De asemenea visul mai ilustreaza nu mai ai energia necesara sau ideile salvatoare pentru a reveni la o forma  sau la o stare anterioara.

La fel se presupune si in cazul unei relatii de amicitie sau de alta natura precum si in cazuri mai speciale cand cand o sa isi piarda increderea cineva in tine.

In cazul in care visezi ca esti in spital si nu vor doctorii sa te trateze pentru ca nu ai bani atunci se poate ca in realitate sa ai niste  trebuinte, o sa ai nevoie de ajutorul cuiva de incredere pentru a te avansa pe o functie superioara in cadrul meseriei si se pare ca o sa primesti in ultima secunda un raspuns nefavorabil.

Daca visezi ca nu vor doctorii sa te trateze pentru ca nu ai bani in timp ce esti internat in spital ilustreaza si unele certuri mai vechi in familie, discutii suparatoare care s-ar putea sa aiba la baza conflicte mai vechi care reapar in actualitate in momente de tensiune.

Citește și:  Interpretare vis in care uiti unde ai pus cheile, banii sau portofelul

doctorul te tine in spital

Asemenea vis de regula ilustreaza o situatie in care toata lumea depune eforturi pentru a rezolva o situatie si oricat s-ar incerca nu se va reusi in cele din urma sa se ajunga la un numitor comun, simbolizeaza si neputinta ta de a te implica mai mult intr-o disputa casnica.

Faptul ca nu vor doctorii sa te trateze pentru ca nu ai bani semnifica in alte interpretari si grijile pe care ti le faci sa o sa ti le faci in curand pentru ca nu poti aduna destule resurse pentru a ajuta pe cineva care are o mare nevoie, semnifica tristetea pe care o sa o ai din pricina cuiva care are neaparat nevoie de ajutorul tau.

La fel de bine este posibil sa intrevezi de pe acum aparitia unor situatii care deja te ingrijoreaza si mai ales faptul ca nu esti pregatit(a) sa te confrunti cu ele.

Daca in viata reala afacerile iti merg  bine visul te anunta ca in curand s-ar putea sa apara lipsuri si necazuri cu investitiile, lipsa acuta de bani si totodata posibilitatea de a esua.

Pe de alta parte asemenea scena mai poate sa ilustreze si o stare de angoasa care nu mai dispare. S-ar putea ca nici in viitorul apropiat sa nu reusesti sa depasesti anumite stari emotionale mai cenusii provocate de o situatie relationala sau familiala mai deprimanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.