Interpretare vis in care vezi vaci si alte animale moarte

0
11926
Interpretare vis in care vezi vaci si alte animale moarte

Interpretarea viselor in care vezi vaci si alte animale moarte reprezinta lucruri contradictorii, in unele situatii s-ar parea ca este un semn pozitiv iar in alte circumstante se spune ca nu este deloc bine sa visezi asemenea scene.

Visul in care vezi o gramada de vaci moarte este un semn ca in realitate o sa ai o are pierdere de bani, o sa iti fie afectata situatia materiala. De asemenea, visul in care vezi vaci moarte ilustreaza pierderea unor mijloace de a obtine beneficii sau lucruri materiale, s-ar putea ca in scurt timp sa iti pierzi locul de munca sau sa ai alte asemenea greutati de afirmare pe un plan profesional.

Visul in care vizualizezi o asemenea scena poate sa reflecte o mare amaraciune ce te va cuprinde in scurt timp, o sa ai nelinisti mari iar unele relatii pe care le ai o sa fie pe punctul de a se incheia fara mari explicatii.

Daca visezi ca treci pe langa niste vaci moarte inseamna ca in viata reala o sa ai nedumeriri vis a vis de niste asocieri cu alte persoane in scopul de a efectua afaceri, o sa ai indoieli fata de modul in care isi respecta anumite intelegeri si o sa constati ca multe lucruri nu o sa fie in ordine.

Visul in care vezi animale moarte are conotatii ce fac referire la dusmani sau la prieteni, mai poate sa ilustreze capacitati deosebite pe care le ai sau indemanari speciale.

vacuta moarta

Daca visezi e exemplu ursi morti este un semn de biruinta asupra dusmanilor tai, este vorba de dusmani rai si periculosi pe care ii vei invinge in scurt timp.

Citește și:  Interpretare vis in care apare electrocutare

In situatia in care visezi niste caini morti s-ar putea sa fie vorba cam de acelasi lucru insa in unele situatii cainii mai simbolizeaza si prietenii adevarati iar in aceasta speta s-ar putea sa iti pierzi niste prieteni sau sa iti pierzi tu sentimentele de prietenie fata de cineva.

In cazul in care visezi pisici moarte este un semn ca vei scapa de femei lingusitoare, o sa te feresti cu abilitate de persoane viclene care vor sa profite de tine. La fel de bine se poate presupune ca o sa scapi dintr-o relatie sentimentala in care cineva te duce de nas.

Daca visezi ca treci pe langa niste pasari moarte este un semn de ghinion, o sa urmeze in viata reala niste fapte care te vor intrista foarte mult, este posibil sa auzi de ceva cunostinte ca au patit ceva rau sau exista posibilitatea sa iti piara ideile subit din cap sau sa nu mai ai luciditate asupra unor lucruri pe care trebuie sa le faci in curand.

In situatia in care visezi niste capre moarte atunci s-ar putea ca in curand sa ai niste neclaritati administrative sau dispte cu oficialitati insa in cele din urma o sa reusesti sa le depasesti cu succes.

In cazul in care visezi niste reptile sau crocodili morti atunci inseamna o reusita mare in plan sentimental, s-ar putea sa treci cu greu de o cearta cu partenerul(a) de viata sau o sa iti gasesti un partener – o partenera de amor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.