Interpretare vis in care apare un diametru

0
324
Interpretare vis in care apare un diametru

Interpretarea viselor in care apare un diametru se poate porni desigur de la simbolurile cercului. Atunci cand visezi un diametru acesta face referire la perfectiune, la unitate, la armonie. Puteti deasemenea citi si simbolurile pentru cuvantul „cerc” sau „zero” avand in vedere ca ele sunt similare.

Daca visezi ca faci diametrul unui cerc inseamna ca iti doresti sa traiesti in armonie cu cei din jur, vrei sa faci tot posibilul ca totul sa mearga, referi sa lasi de la tine numai sa fie totul bine.

Daca visezi ca incerci sa calculezi diametrul unui cerc inseamna canalizezi toate persoanele din grupul tau de prieteni sau din familie, ii gasesti sau cel putin incerci sa ii gasesti fiecaruia detalii, calitati si defecte, vrei sa cunosti toate persoanele in amanunt ca sa vezi cine iti este favorabil si cine nu.

Daca visezi ca intri intr-un diametru desenat pe asfalt inseamna ca vei reusi sa iti faci noi cunostinte, sa te integrezi intr-un nou grup in care te vei simti bine. Daca visezi ca iesi dintr-un astfel de cerc inseamna exact opusul, deci ca vei lasa pe cineva in urma.

Citește și:  Interpretare vis în care apar fete frumoase

Atunci cand visezi ca ingrosi diametrul unui cerc inseamna ca stii sa delimitezi probleme de la locul de munca fata de cele de familie, de prieteni etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.