Interpretare vis in care privesti o eclipsa de soare sau de luna

0
2428
Interpretare vis in care privesti o eclipsa de soare sau de luna

Interpretarea viselor in care privesti o eclipsa de Soare sau de Luna reflecta in mare parte situatii contradictorii, explicatiile privind eclipsele de Soare sau de Luna acopera o mare gama de imprejurari care nu pot sa fie redate doar intr-un mod simplist.

Daca visezi o eclipsa de Soare este un semn ca in realitate o sa suferi o pierdere importanta, o sa iti pierzi un bun pieten, un protector care te-a sustinut si te-a ajutat o viata intreaga, s-ar putea sa ai o mare pierdere de ordin material si sa colapsezi financiar dar mai degraba visul face aluzie la teme mai elevate, mai profunde.

Daca visezi o eclipsa de Soare atunci este posibil ca in viata reala sa ai un mare impas de natura spirituala sau sentimentala, tot ce ai invatat pana acuma o sa fie pus sub semnul intrebarii deoarece o sa te afli in preajma unui adevarat test, o sa ai o cumpana mare in viata si o sa ai posibilitatea sa realizezi daca ceea ce cunosti tu are verdicitate si se sustine in realitate. Visul in care te uiti la o eclipsa de Soare mai poate sa semnifice si faptul ca o sa ai o mare nesansa intr-o activitate sau intr-o intreprindere personala, e ca si cum astrul zilei ti-ar intoarce spatele instantaneu, o sa treci printr-o situatie grea in care rabdarea si rezistenta iti vor fi puse greu la incercare.

In situatia in care vrei sa legi un parteneriat sau o relatie mai speciala visul te anunta ca nu este momentul oportun, ceea ce vrei sa faci in curand nu o sa fie incununat de succes.

eclipsa de soare

Elipsa de Soare vazuta in vis anunta momente de ratacire, momente in care nu o sa iti gasesti un punct de sprijin sau o clarviziune atat de necesara in planificarea pe termen lung sau scurt. In aceasta ipostaza se poate spune ca visul anunta o scurta perioada de deruta in care este mai bine sa nu iei nici o decizie importanta deoarece s-ar putea sa gresesti profund.

Citește și:  Interpretare vis in care te barbieresti

Daca visezi o eclipsa de Luna atunci este foarte posibil ca in viata reala sa ai greutati in a-ti manifesta sentimentele de dragoste fata de cineva sau la fel de bine se poate spune ca cineva iti va intoarce spatele si nu iti va raspunde cu sinceritate si afectiune.

Luna in vis reflecta amorul, stiinta profunta si intelepciunea, mai poate sa fie asociata si cu dorintele trupesti sau cu pasiunile fierbinti. Daca visezi o eclipsa de Luna atunci s-ar putea ca in scurt timp sa ai frustrari foarte mari in legatura cu persoana pe care o iubesti sau cu o persoana pe care ti-o doresti foarte mult.

Visul ilustreaza dificultatea unei comunicari firesti, semnifica intoleranta si ganduri de razbunare din partea cuiva. Daca visezi o eclipsa de luna atunci in realitate s-ar putea ca cineva pe care ai ranit in trecut sa nutreasca ganduri de razbunare, s-ar putea ca o persoana careia nu i-ai raspuns cu afectiunea meritata sa incerce sa iti faca necazuri.

Totodata, visul este un semn ca in scurt timp este posibil sa te certi cu un partener de afaceri si sa pierzi toate avantajele conferite de relatia pe care o ai cu aceasta persoana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.