Interpretare vis in care abandonezi pe cineva

0
1049
Interpretare vis in care abandonezi pe cineva

Interpretarea viselor in care abandonezi pe cineva se refera in general la nevoia de a lua decizii singura(a), de a lua viata in piept sau cineva aropiat are nevoie de o astfel de abordare.

Daca visezi ca abandonezi pe cineva s-ar putea ca de fapt sa fie vorba despre persoana ta si felul in care iti intelegi libertatea, poate ca ar fi cazul sa iei chiar tu viata in piept si sa nu mai astepti dupa ceilalti sa iti rezolve problemele personale, trebuie sa te ocupi personal de ceva, nu mai poate nimeni sa intervina pentru tine intr-o problema.

Daca visezi ca abandonezi pe cineva atunci s-ar putea ca in definitv cineva sa te abandoneze pe tine, o sa iti lipseasca vorbele sau sprijinul cuiva, dificultati in a colabora cu o persoana apropiata sau cu un coleg, greutati in afaceri sau parteneri care te vor lasa balta.

Visul in care iti abandonezi fratele sau un prieten foarte bun ar putea sa sugereze faptul ca o sa pierzi fidelitatea cuiva, nu o sa se mai comporte fata de tine cu atata atentie ca si inainte, daca visezi ca iti abandonezi tatal atunci este un semn ca trebuie sa te apuci serios de treaba si sa iti organizezi viata foarte strict ca sa ajungi la acea stare de siguranta materiala spre care tinzi.

lasi in urma pe cineva

Visul in care abandonezi pe cineva ar putea sa ilustreze in realitate faptul ca esti suprasolicitat(a)  de o munca sau de o activitate, ceva iti creeaza o stare de disconfort psihic si mental, nu mai poti duce mai departe o obligatie, te depaseste o treaba, nu mai poti tine pasul cu cineva intr-o afacere sau intr-o activitate profesionala, nu mai poti cara dupa tine si problemele celorlalti.

Citește și:  Interpretare vis in care zbori intr-un balon de croaziera

Daca visezi ca abandonezi pe cineva atunci se poate ca scena sa reprezinte o stare epuizata la care ai ajuns in urma unor conflicte cu cineva sau chiar conflicte interioare, te macina ceva foarte tare si nu mai rezisti asa ca intr-o forma sau alta vei renunta sa te mai gandesti la anumite probleme sau sa mai ai de-a face cu anumite persoane.

Visul in care abandonezi un copil ar putea sa aiba legatura cu felul tau copilaros si sincer pe care il dovedesti fata de altii insa in acelasi timp iti aduce si pagube acest fel de comportament deoarece lumea te crede prea naiv(a) si profita de tine asa ca vei renunta sa mai ai un astfel de comportament.

Daca visezi ca abandonezi pe cineva, de exemplu iti abandonezi iubitul sau iubita atunci s-ar putea ca in curand sa trebuiasca sa iei o decizie foarte importanta referitoare la viata ta sentimentala si amoroasa, ai ganduri multe in ceea ce priveste viata ta sexuala, nu esti deloc linistit(a) in privinta problemelor pe care le ai si care tot apar si parca nu se mai termina.

Te coplesesc starile de depresie generate probabil de o relatie prea incordata, tensiunile acumulate in ultima vreme in relatia sentimentala si-au pus amprenta in cele din urma asupra psihicului tau, vrei sa schimbi ceva neaparat dar inca nu ai solutia definitiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.