Interpretare vis in care esti blocat intr-o masina ce a picat in apa

0
2359
Interpretare vis in care esti blocat intr-o masina ce a picat in apa

Interpretarea viselor in care esti blocat intr-o masina ce a picat in apa reflecta situatii in care dai gres in anumite actiuni referitoare la bani sau la afaceri in special.

Uneori se mai refera si la impotmolirea unor relatii amoroase dar in mai mica masura.

Daca visezi ca mergi cu autoturismul si cazi intr-o apa mare este un semn ca afacerile tale “vor intra la apa”, o sa dai gres cu investitiile sau o sa te grabesti prea tare sa castigi cat mai repede fapt ce te va face neatent(a).

Daca rulezi cu viteza si te trezesti intr-un lac cu masina este un semn de averizare ca obiectivele pe care ti le-ai propus sunt ori prea indepartate si degeaba te grabesti sa le implinesti acuma caci este imposibil sau prea intangibile pentru situatia ta actuala, drept care ar fi bine sa o iei mai molcom deoarece exista riscul ca totul sa se duca de rapa cat de curand.

Visul ilustreaza investitii prea mari, exagerat de mari in planuri pe care nu esti sigur(a) ca o sa le poti duce la bun sfarsit, ilustreaza o perceptie putin eronata a afacerii.

Daca visezi ca mergi cu masina si aterizezi intr-un rau mare atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai probleme mari cu sanatatea mai ales daca apa este tulbure. In aceasta ipostaza se poate spune ca o sa te consumi foarte mult nervos in urma unor activitati si nu este bine, s-ar putea sa fie urmari neplacute din cauza dorintei prea mari de a realiza ceva neaparat intr-un timp limitat.

Citește și:  Interpretare vis in care esti judecat la tribunal si esti condamnat la moarte

blocat intr-o masina ce se scufunda

Visul reflecta afectiuni serioase ale organismului dobandite de pe urma stresului si a muncii extenuante.

In cazul in care aterizezi cu masina intr-un fluviu atunci s-ar putea ca in curand sa ajungi la divergente majore cu un partener sau cu un rival in afaceri, sau poate chiar cu o ruda. Visul simbolizeaza discutii si certuri mari, scandaluri si rupturi definitive de relatii urmate, probabil, de o continuare in justitie a diferendelor. Daca in realitate ai astfel de litigii cu cineva visul te anunta sa te pregatesti temeinic deoarece exista mari sanse sa urmeze o actiune in instanta.

Daca visezi ca pici cu masina de pe pod intr-o apa adanca atunci este un semn destul de nefast care simbolizeaza caderea dintr-o functie mare sau dintr-un statut. Daca in realitate ai reusit cat de cat sa iti croiesti un drum in viata si in momentul actual te bucuri de o oarecare stima si apreciere atunci visul in care cazi cu masina de pe pod in apa semnifica o intorsatura dramatica de situatie, s-ar putea ca in scurt timp sa demisionezi fortat sau sa faci o grava eroare din functia pe care o ocupi. In aceasta ordine de idei visul te pregateste pentru vremuri destul de grele in care o sa trebuiasca sa iti cauti un alt drum, o alta cale de a trai.

Daca visezi ca pici cu masina de pe un pod stricat intr-o apa mare simbolizeaza faptul ca o sa traversezi o stare de depresie care isi va pune accentul asupra ta si nu o sa reusesti sa te redresezi indeajuns pentru a continua o afacere personala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.