Interpretare vis in care esti in castel imparat sau imparateasa

0
558
Interpretare vis in care esti in castel imparat sau imparateasa

Interpretarea visului in care esti in castel imparat sau imparateasa semnifica in termeni largi o dorinta personala pentru care ai acordat toata atentia si energia ta. Daca te visezi intr-un castel fiind imparat atunci inseamna ca ti-ai propus lucruri mari, ai ambitii nemasurate si planuri pe masura.

Daca te visezi imparateasa s-ar putea sa fi o persoana foarte orgolioasa si incapatanata, greu de inteles de cei din jur si poti fi de asemenea si o fire razbunatoare. Visul in care apari intr-un castel somptuos si mare semnifica o maniera personala de a ta de a te interioriza si de a percepe realitatea doar prin propriile tale interpretari, facand abstractie de tot ceea ce este in jurul tau, de ceilalti.

A te visa intr-un castel arata in mod inconstient cum te raportezi fata de lume in propria ta viziune. Daca cumva este un castel deschis si luminat semnifica faptul ca tanjesti dupa o viata tihnita si retrasa, sa nu ai prea mult de-a face cu restul, e un fel de interiorizare, o retragere in imaginatia ta.

Acest fel de vis poate sa sugereze si ideea ca nu esti deloc de acord cu ce fac sau spun cei din jur. Daca in vis se intampla sa vezi ca imparatesti intr-un castel intunecat si cu o atmosfera mai sumbra inseamna ca ai unele inclinatii spre explorarea lumii oculte a spiritualitatii, lucruri care sunt adanc ascunse in fiinta ta. Mai semnifica si faptul ca te simti neinteles de catre restul lumii.

regi si regine la palat

In cazul in care castelul are un singur turn simbolizeaza egocentrismul, daca sunt doua turnuri poate reprezenta frica de un posibil rival. In general, a te visa imparat sau rege intr-un castel face trimitere si la aspectele materiale si anume dorinta ta de a reusi cu orice pret, cu scopul de a obtine marire si glorie, bogatie si renume mare.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un castel imens si nu gasesti calea de iesire

Se poate spune cu usurinta ca are si laturi usor “patologice” insa nu neaparat intr-o contradictie flagranta cu limitele normale de comportament. Mai cu seama astfel de vis se intalneste la persoanele care au avut o copilarie nefericita, au avut un trai mizer si plin de necazuri.

Mai poate semnifica acest vis si posibile relatii amoroase usor iesite din tiparul obisnuit, adica relatii misterioase, chiar mistice, poate fi un semn ca iti doresti o aventura cu o persoana de sex opus si acea idila sa iasa din tipare, sa fie ceva aproape magic, neomenesc. Daca te visezi intr-un castel mai vechi si nu asa bine intretinut ar putea sugera faptul ca nu iti organizezi investitiile asa cum trebuie, esti delasator(oare) si nu acorzi atentie prea mare detaliilor.

Castelul impunator e un semn care spune ca vrei cu orice pret sa fi o persoana respectata sau temuta, iti place sa domini ceilalti oameni. In acelasi timp se poate spune ca visul in care imparatesti dintr-un castel plin cu bogatii reprezinta faptul ca inca esti stapan pe afacerile tale si ai putere de decizie mare. Nu la fel se poate afirma in cazul in care castelul este ruinat pe alocuri sau in stare de degradare totala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.