Interpretare vis in care apare un catalog

0
42
Un catalog Sursa: museumoforsonwelles.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un catalog. Atunci cand visezi ca citesti un catalog sau ca vrei sa comanzi produse dintr-un catalog inseamna ca vei avea parte de cresteri financiare insa mai poate insemna si o adunare placuta daca pur si simplu il visezi. Un catalog mai poate simboliza si amintirile tale, legate de ceva anume, poate reprezenta o serie de lucruri de care ai nevoie in viata de zi cu zi pe care subconstientul ti le aminteste, ori poate simboliza pur si simplu o serie de dorinte pe care le ai in raport cu ceea ce te inconjoara.

Un catalog Sursa: museumoforsonwelles.blogspot.com
Un catalog
Sursa: museumoforsonwelles.blogspot.com

Insa catalogul de scoala poate sa sugereze faptul ca se face o recapitulare a ceea ce ai facut pana acum, un fel de retrospectiva, un bilant al realizarilor tale, mai ales la locul de munca ori chiar in societate. Catalogul din vis mai poate sugera si faptul ca ti-e frica sa nu fii judecat de cei din jur, ti-e teama sa cazi prada intrigilor si gurilor rele. Un alt simbol al catalogului de scoala mai poate fi si acela al confruntarilor libere si directe cu cei din jur, dar si o sansa de a fi luat in evidenta celor importanti, care te vor ajuta in cele din urma sa iti indeplinesti scopurile.

Catalogul din vis mai poate sa reprezinte si faptul ca va temeti sa nu cadeti prada stresului, e posibil sa fiti ingrijorat in legatura cu ceva ce trebuie sa terminati la locul de munca, va temeti de competitori, de colegii care pot fi mai buni ca dumneavoastra. E posibil sa va simtiti nedreptatiti, e posibil sa aveti un puternic sentiment de neimplinire, insa in cele mai multe cazuri atunci cand visati un catalog inseamna ca sunteti santajat ori manipulati pe cineva, ori chiar e posibil sa fiti nevoit sa dati sau sa luati mita ca sa ajungeti acolo unde v-ti propus.

Atunci cand visati un catalog cu produse se mai spune ca e posibil sa fiti inselat, e posibil ca cei din jur sa va tradeze, sa isi bata joc de increderea pe care le-ati acordat-o, chiar daca ei aparent va vand o imagine foarte buna, vor sa va faca impresie, sa va inchida ochii cu lucruri marunte. Incercati sa aveti grija, sa fiti mai precaut mai ales cu oamenii pe care ii cunoasteti de putina vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here