Interpretare vis in care cazi intr-o fantana arteziana

0
510
Interpretare vis in care cazi intr-o fantana arteziana

Interpretarea viselor in care cazi intr-o fantana arteziana reflecta situatii in care poti gresi intamplator atunci cand iti doresti cel mai putin acest lucru, se refera la faptul ca o intamplare nefericita sau neprevazuta iti poate da peste cap un intreg plan sau o intreaga afacere.

In general fantana arteziana in vis reprezinta o stare de fericire si implinire, poate sa insemne finalul fericit al unei afaceri sau al unei relatii de prietenie sau iubire. Daca in vis cazi in fantana este un semn ca va interveni ceva neasteptat in relatia sau afacerea ta, s-ar putea intampla ceva cu efect destul de negativ care sa dea intregii actiuni o turnura nedorita.

In termeni mai esoterici visul reprezinta viata in adevaratul sens al cuvantului, eterna viata fara de sfarsit si implinirea spirituala. Mai simbolizeaza imortalitatea si credinta pe care o ai tu, dar daca visezi ca te impiedici si cazi in ea este un semn de credinta falsa, pierderea credintei din varii motive, ruperea unor legaminte sfinte dupa care urmeaza caderea spiritului si automat ratacirea.

Visul acesta simbolizeaza implinirea si viata linistita insa faptul ca intamplator cazi in ea este un semn de evenimente neplacute care iti vor deranja linistea pe care o ai in casa si familia ta, s-ar putea sa apara in curand niste discutii in casa sau in relatia ta insa nu certuri obisnuite ci pe teme foarte importante, extrem de delicate si care iti vor zdruncina siguranta din temelii.

fantana arteziana

In unele interpretari fantana arteziana mai reprezinta si scurgerea naturala a timpului sau a vietii, este ciclul natural dupa care se desfasoara fenomenele. A visa asa ceva simbolizeaza cursul firesc pe care ai intrat in viata ta insa daca se intampla sa cazi in ea atunci este un semn ca in viata reala ceva intervine in acest curs natural si il da peste cap.

Citește și:  Interpretare vis in care participi la un botez

S-ar putea in curand chir tu sa faci un gest sau ceva anume care sa iti dea peste cap afacerile, s-ar putea sa provoci aproape inconstient(a) o cearta in familie sau o dezmembrare a afacerii tale.

Daca ai un loc de munca constant si ai relatii bune cu colegii visul poate sa fie un semn ca s-ar putea sa calci in strachini la serviciu, sa faci o prostie care sa iti ridice in cap colegii si sefii. La fel de bine exista posibilitatea ca sa strici o lucrare sau un proiect la care lucrezi de mult timp.

Uneori visul care implica o fantana arteziana mai semnifica si controlul pe care il ai asupra vietii tale, cat de bine te pricepi sa iti dirijezi gandurile si actiunile astfel incat sa aiba finalitatea dorita de tine. Daca din greseala cazi in fantana inseamna ca scapi de sub control anumite aspecte ale vietii, este posibil sa nu mai ai controlul temporar asupra afacerii, a banilor din casa ori a unei relatii cu cineva.

De asemenea, visul mai sugereaza si faptul ca cineva din exterior, o cunostinta, un prieten, iti va influenta viata in mod neplacut insa din fericire nu o sa dureze mult, mai degraba o sa para ca un eveniment intamplator si trecator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.