Cele mai comune 8 vise legate de cazinouri

0
27
8 vise legate de cazinouri

Toată lumea visează cu ochii deschiși la un câștig care să îi schimbe viața peste noapte. De aceea, unii joacă la cazinou și, pentru a-și mări șansele, caută oferte promoționale prin care sunt acordate rotiri gratuite.

Uneori, activitatea de pe platformele de jocuri de noroc nu încetează nici atunci când pasionații închid ochii și adorm, pentru că sloturile, ruleta sau jocurile de cărți le apar și în vis. Iată care sunt cele mai comune 8 vise legate de cazinouri, precum și interpretările lor:

Câștig la păcănele

A visa că scoți bani la aparatele de păcănele înseamnă că tot încerci să faci ceva ce nu ți-a ieșit, în speranța că va funcționa în cele din urmă. Aceasta poate fi o relație romantică, o avansare în cariera profesională sau o idee de afaceri care încă nu s-a concretizat, dar care are potențial.

Jocuri de masă

Dacă în vis îți apar mesele de cazinou și jocurile cu zaruri sau de cărți, înseamnă că trebuie să fii atent cu viitoarele tranzacții financiare. Trebuie să fii conștient de produsele sau de clauzele din contractele bancare, prin care instituția financiară ar putea profita de tine. Dacă ceva pare prea bun sau ușor pentru a fi adevărat, atunci există taxe sau costuri ascunse care te-ar putea face să pierzi bani.

Jaf în cazinou

Cine se uită la Ocean’s Eleven își creează premisa de a visa că jefuiește un cazinou, pentru milioane de dolari. Ei bine, a participa sau a fi martor la jaf sau furt de la cazinou în vis se referă la bani câștigați aparent ușor sau rapid, pe care cineva i-ar putea obține prin înșelarea autorităților sau prin încălcarea regulilor. Subiectul trebuie să fie conștient că se supune unui risc foarte mare. Dacă este prins, va sta după gratii.

Job în cazinou

Dacă se întâmplă să visezi că muncești într-un cazinou, este posibil ca acest vis să fie generat de faptul că lucrezi pentru cineva care are succes și este bogat. Cu toate acestea, nu ai acces la bogăția lui, pentru că primești doar un salariu, nu ai procent din profitul cazinoului. Te simți „prizonier” într-un sistem și regreți că nu ai voința să riști și să încerci o afacere pe cont propriu.

Citește și:  Interpretare vis în care cineva încearcă să te violeze

Vizită la cazinou

A trece prin lobby-ul unui hotelului sau a te plimba printr-un cazinou în vis îți semnalează nevoia de relaxare și de a fi mai spontan. Renunță la precauție și asumă-ți mai multe riscuri, pentru că cine nu riscă nu câștigă.

A te rătăci în cazinou

Dacă visezi că ești pierdut într-un cazinou, înseamnă că în viața reală te simți confuz în legătură cu unele oportunități care ți se ivesc și nu știi încotro să o apuci. Asigură-te că înțelegi contextul fiecărei opțiuni, pentru a putea evita capcanele profesionale sau de altă natură.

Depunere sau retragere de bani

Dacă visezi că depui bani sau retragi fonduri din casieria unui cazinou sau bancomat, cu scopul de a juca jocuri de noroc, înseamnă că trebuie să înveți să retragi câștigurile sau să reduci pierderile la momentul oportun. Este momentul să ai mai multă stăpânire de sine și să te bazezi mai mult pe rațional decât pe ce îți dictează inima.

Câștig la cazinou

Un vis în care câștigi bani la un cazinou „vrea să îți spună” că încerci constant ceva nou pentru a vedea ce se întâmplă. Mintea ta este convinsă că vei obține în curând o experiență pozitivă datorită faptului că accepți să îți asumi de riscuri. Visul prevestește că vei obține în curând un câștig din colaborări sau din proiectele de afaceri. Chiar dacă muncești din greu, ești conștient că obținerea succesului depinde și de șansă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.