Interpretare vis in care ti se ia curentul si ramai pe intuneric

0
2239
Interpretare vis in care ti se ia curentul si ramai pe intuneric

Interpretarea viselor in care ti se ia curentul si ramai pe intuneric se refera de multe ori la pierderea directiei sau a vitalitatii, a concentrarii sau a viziunii intr-o activitate sau intr-o actiune aparte.

Daca visezi ca ti se ia brusc curentul in casa si ramai pe intuneric atunci exista sanse ca in afacerile tale sa iti pierzi temporar luciditatea sau viziunea de ansamblu, o sa te deruteze cineva sau ceva si probabil o sa ai o perioada mai proasta.

Daca vine vorba de planul familial si visul te prezinta in intuneric dupa ce se ia curentul atunci este foarte posibil sa treceti printr-o perioada pur si simplu nefasta in realtia de familie, o sa aveti unele divergente sau certuri.

Daca esti la serviciu in birou si ti se ia curentul ramanand astfel in intuneric total atunci exista sansa ca sa apara probleme de natura profesionala pe un termen nedeterminat, o sa iti faci griji in ceea ce priveste locul tau de munca sau o alta activitate adiacenta, poate chiar sa semnifice o stare disperata in privinta banilor. Daca se ia in calcul faptul ca electricitatea mai poate simboliza si banii sau energia financiara atunci este cu atat mai de inteles semnificatia visului.

In alte imprejurari intunericul dens si o stare de panica dupa luarea curentului poate sa reflecte si un impas major psihic, o problema neasteptata care te poate scoate din ritmul normal si sa iti umple capul cu ganduri negre. Daca visezi astfel de scena atunci este posibil ca sa te intunece la propriu necazurile sau gandurile despre viitorul tau, despre relatia ta, despre familia sau orice alt lucru de care esti atasat(a).

Citește și:  Interpretare vis in care esti profesor si predai in fata studentilor

e scopul imaginii (se deschide într-o filă nouă). Lasă gol dacă imaginea este pur decorativă.

In alte interpretari se spune ca intunericul este abatere de la o cale dreapta, ignorarea adevarului, a evidentei, in acest caz visul semnifica o abatere de la ceva concret si clar, arata faptul ca o sa ignori cu buna stiinta fapte evidente si o sa te abati intr-o directie care nu duce nicaieri.

Daca visezi ca se ia curentul si ramai in intuneric total atunci s-ar putea ca in viata reala cineva sa faca presiuni asupra ta, o persoana nu tocmai prietenoasa va dori cu tot dinadinsul sa iti impuna o conduita sau sa te forteze sa faci ceva contrar reperelor tale morale.

In alte circumstante asemenea vis reflecta fapte injuste, se poate ca sa procedezi incorect fata de cineva, faptul ca se ia curentul ilustreaza pierderea luciditatii sau renuntarea cu buna stiinta la o judecata dreapta, tocmai de aceea s-ar putea ca in realitate sa nu mai ti cont de bunele maniere si sa ranesti o persoana nevinovata.

Daca in vis mai apare o persoana care este langa tine si participa la aceeasi scena atunci este probabil ca impreuna cu acea persoana sa faci fapte necugetate sau, intr-o alta ordine de idei, acea persoana sa te atraga in afaceri necurate.

Daca visezi ca esti acasa cu prietenii si se ia curentul si orbecaiti prin intuneric atunci s-ar putea ca prietenii tai se te traga pe sfoara sau sa te antreneze in activitati inutile care iti vor consuma toata energia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.