Interpretare vis în care ți se ia curentul și rămai pe întuneric

0
2400
Interpretare vis in care ti se ia curentul si ramai pe intuneric

Interpretarea viselor în care ți se ia curentul și rămâi pe întuneric se referă de multe ori la pierderea direcției sau a vitalității, a concentrării sau a viziunii într-o activitate sau într-o acțiune aparte.

Dacă visezi că ți se ia brusc curentul în casă și rămâi pe întuneric, atunci există șanse ca în afacerile tale să îți pierzi temporar luciditatea sau viziunea de ansamblu, o să te deruteze cineva sau ceva și probabil o să ai o perioadă mai proastă.

Dacă vine vorba de planul familial și visul te prezintă în întuneric după ce se ia curentul, atunci este foarte posibil să treceți printr-o perioadă pur și simplu nefastă în relația de familie, o să aveți unele divergențe sau certuri.

Dacă ești la serviciu în birou și ți se ia curentul rămânând astfel în întuneric total, atunci există șansa ca să apară probleme de natură profesională pe un termen nedeterminat, o să îți faci griji în ceea ce privește locul tău de muncă sau o altă activitate adiacentă, poate chiar să semnifice o stare disperată în privința banilor.

Dacă se ia în calcul faptul că electricitatea mai poate simboliza și banii sau energia financiară, atunci este cu atât mai de înțeles semnificația visului.

În alte împrejurări, întunericul dens și o stare de panică după luarea curentului poate să reflecte și un impas major psihic, o problemă neașteptată care te poate scoate din ritmul normal și să îți umple capul cu gânduri negre.

Dacă visezi astfel de scenă, atunci este posibil ca să te întunece la propriu necazurile sau gândurile despre viitorul tău, despre relația ta, despre familia sau orice alt lucru de care ești atașat(ă).

În alte interpretări, se spune că întunericul este abatere de la o cale dreaptă, ignorarea adevărului, a evidenței, în acest caz visul semnifică o abatere de la ceva concret și clar, arată faptul că o să ignori cu bună știință fapte evidente și o să te abați într-o direcție care nu duce nicăieri.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in intuneric total si nu stii unde te afli

ramai pe intuneric

Dacă visezi că se ia curentul și rămâi în întuneric total, atunci s-ar putea ca în viața reală cineva să facă presiuni asupra ta, o persoană nu tocmai prietenoasă va dori cu tot dinadinsul să îți impună o conduită sau să te forțeze să faci ceva contrar reperelor tale morale.

În alte circumstanțe, asemenea vis reflectă fapte injuste, se poate ca să procedezi incorect față de cineva, faptul că se ia curentul ilustrează pierderea lucidității sau renunțarea cu bună știință la o judecată dreaptă, tocmai de aceea s-ar putea ca în realitate să nu mai ții cont de bunele maniere și să rănești o persoană nevinovată.

Dacă în vis mai apare o persoană care este lângă tine și participă la aceeași scenă, atunci este probabil că împreună cu acea persoană să faci fapte necugetate sau, într-o altă ordine de idei, acea persoană să te atragă în afaceri necurate.

Dacă visezi că ești acasă cu prietenii și se ia curentul și orbecăiți prin întuneric, atunci s-ar putea ca prietenii tăi se te tragă pe sfoară sau să te antreneze în activități inutile care îți vor consuma toată energia.

În lumea viselor, intunericul este deseori asociat cu necunoscutul, cu misterul, dar și cu teama sau anxietatea. Un vis în care ți se ia curentul și rămâi pe întuneric poate semnifica de asemenea o lipsă de claritate sau de înțelegere. Poate că există o situație în viața ta care te confuză sau te îngrijorează.

În acest context, visul poate fi un semnal că ești pe punctul de a pierde controlul sau de a te îndepărta de scopul tău. De asemenea, poate indica o anumită stare de negare sau refuz de a vedea adevărul. E important să te întrebi ce simbolizează întunericul pentru tine. Pentru mai multe interpretări legate de simbolul întunericului în vis, poți citi acest articol: Interpretare vis în care apare întuneric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.