Interpretare vis in care o biserica arde, este mistuita de foc

0
6745
Interpretare vis in care o biserica arde, este mistuita de foc

Interpretarea viselor in care o biserica arde, este mistuita de foc se refera la situatii limita sau transformari dramatice in constiinta ta.

Visul in care vezi cum o biserica este mistuita de flacari reprezinta in general renuntarea in totalitate la un sistem de valori sau la o credinta puternica.

Asemenea vis are legaturi mai profunde cu realitatea si se poate sa arate in mod sugestiv deziluzia pe care o sa o traiesti in raport cu o idee sau cu un ideal maret din viata.

Se mai poate spune ca visul anunta o transformare sau o inlocuire a unui lucru cu altceva.

Uneori visul in care o biserica este cuprinsa de flacari mai reprezinta si o perioada de instabilitate in care nu o sa cunosti cu exactitate urmarile sau deznodamantul, se pare ca o sa fi pus in fata unor situatii destul de fragile si in care nu o sa ai nici un control.

Daca visezi ca o biserica este cuprinsa de flacari s-ar putea ca in viata reala sa urmeze un scandal foarte mare sau o stare de tensiune extrema in urma careia o sa iti schimbi radical optica fata de cineva sau de ceva.

Visul este un semn de mari transformari launtrice si prevesteste o schimbare fundamentala a atitudinii tale.

biserica mistuita de flacari

Daca in vis biserica este distrusa in totalitate atunci s-ar putea ca in viata reala sa adopti o noua pozitie intr-o situatie deosebita, o sa iti schimbi atitudinea fata de cineva in ultimul moment sau este posibil sa vezi niste fenomene sociale dintr-o directie diametral opusa.

In unele cazuri biserica aparuta in vis poate sa simbolizeze valorile morale de care dispui la un moment dat, arata perceptia ta despre viata si atitudinea permisiva fata de anumite subiecte.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi cum arde o padure

In cazul in care biserica este mistuita de flacari poate sa insemne faptul ca o sa fii doborat(a) pana la urma de propriile tentatii sau nu o sa mai rezisti in anumite situatii si o sa trebuiasca sa cedezi.

Visul prevesteste o schimbare sau o diminuare a moralei, arata faptul ca ceva sau cineva va avea un asemenea impact asupra ta incat iti va schimba structura psihica din temelii.

Daca visezi ca arde o biserica si este distrusa de flacari in totalitate s-ar putea ca in viata reala sa ai nevoie de un ajutor sau de un sfat pretios, este posibil sa ai nevoie de cineva care sa te directioneze pe drumul cel bun.

Daca biserica arde atunci in realitate s-ar putea ca sa alegi o persoana gresita in ideea de a te scoate la liman. Aceasta scena reflecta in principiu alegerea unei cai gresite intr-o problema, arata faptul ca o sa alegi persoana nepotrivita sau semnifica o ratacire totala in cazul in care o sa asculti niste sfaturi de la cineva apropiat.

In aceasta circumstanta visul este un semnal ca trebuie sa alegi cu maxima atentie persoanele in care iti pui increderea si mai ales e nevoie sa te gandesti foarte bine inainte de a urma anumite sfaturi sau sugestii de la persoane pe care le cunosti foarte putin sau aproape deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.