Interpretare vis in care te vezi in viitor

0
2873
Interpretare vis in care te vezi in viitor

Interpretarea viselor in care te vezi in viitor se refera la situatii in care doresti sa te desprinzi de starea actuala in care te afli.

Daca visezi ca esti in viitor semnifica faptul ca unele aspecte ale vietii tale iti displac in mod profund, nu reusesti sa te acomodezi cu un statut pe care il ai in momentul actual, nu iti convine relatia sentimentala in care esti impliccat(a), nu esti de acord cu multe lucruri ce pot tine de sfera profesionala sau de afaceri ori, pur si simplu, nu te simti in largul tau in conditia ta sociala.

Daca visezi ca esti in viitor si ai o stare de exaltare, iti creeaza liniste si confort atunci semnifica faptul ca in realitate ai de gand sa faci mutari substantiale in viata ta, te gandesti de foarte mult timp cum sa procedezi si se pare ca vei gasi o modalitate eficienta de a te desprinde de tot ceea ce te opreste din evolutie.

Poate sa fie vorba de evolutia ta spirituala in cel mai curat sens, poate sa exprime dorinta de a-ti schimba menirea – te gandesti sa adopti o profesie care sa se manifeste mult mai pregnant pe plan social si sa beneficieze mai multa lume de ajutorul tau.

Faptul ca te visezi in viitor mai poate semnifica si despartirea iminenta de ceva din trecut sau din prezent, poti sa te astepti in curand la acest gen de situatii in care o sa fi nevoit sau chiar tu vei lua o decizie de renuntare completa la o relatie sau la un fel de comportament.

Citește și:  Interpretare vis in care esti legat la ochi si dus la executie

vezi in viitor

Daca este privit din aceasta perspectiva, visul arata ca in viitorul apropiat o sa pui bazele unei noi afaceri de durata, s-ar putea sa pui bazele unei noi relatii sentimentale care speri sa fie definitiva sau te straduiesti sa pui un fundament solid profesiei tale.

Visul in care esti in viitor si observi si alte persoane langa tine semnifica faptul ca o sa iti alegi cu mare grija anturajul de azi inainte, arata o prudenta maxima la felul in care abordezi noile relatii in care vrei sa intri.

Daca te visezi in viitor si vezi locuinte frumoase iar starea ta generala este foarte optimista atunci ilustreaza faptul ca in curand va exista posibilitatea de a incheia acorduri foarte bune cu persoane de incredere.

Pe de alta parte arata ca vechile parteneriate se vor destrama sau o sa renunti benevol la ele din motive foarte pertinente.

Visul in care este ilustrat viitorul sau evenimente din viitor are legatura cu procesul spiritual prin care incepi sa iti dai seama de legatura dintre trecut, prezent si viitor, reflecta faptul ca incepi sa constientizezi felul in care sunt relationate aceste concepte in modul cel mai subtil.

Privind din aceasta perspectiva visul reflecta procesul logic prin care observi cum un lucru sau o situatie din trecut determina un alt lucru sau o alta situatie din prezent si, mai departe, cum lucruri prezente le determina pe cele din viitor, toate la un loc fiind intercorelate si interdependente in cel mai logic mod cu putinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.