Luna in relatie cu Mercur

0
35
Luna in relatie cu Mercur Sursa: journeytothestars.wordpress.com

Luna in conjunctie cu Mercur da un intelect foarte stralucitor, alaturi de o perceptie destul de rapida si de precisa, sigura, clara, mintea rationala cat si cea animala sunt impletite, insa rationalul il va face pe individ sa aiba inclinatii mai catre partea umana. Invocam aici animalul si umanul din om deoarece asa cum am mai precizat, Luna este simbolul naturii, al apei, a tot ceea ce inseamna animalic, organic, motiv pentru care indivizii nascuti sub semnul acestui iluminariu vor fi mereu indreptati catre radacinile lor, cu nevoia de a-si atinge originea, animalicul, organicul din ei.

Luna in relatie cu Mercur Sursa: journeytothestars.wordpress.com
Luna in relatie cu Mercur
Sursa: journeytothestars.wordpress.com

Trebuie lasata motivatia individuala sa ghideze fiinta si sa cultive in permanenta sinceritatea, cinstea, adevarul, pe toate drumurile pe care le calca. In acest fel mintea va fi oarecum accelerata si ea va circula mult mai alert, va aduna mai multe informatii intr-un timp mai scurt si va avea mai multe sanse de reusite imediate. Tot aceasta pozitie va lasa si farmecul lui Mercur sa dea drumul la informatii, sa le foloseasca in beneficiul sau si sa fascineze in toata fiinta sa. Luna in opozitie cu Mercur, din pacate, nu este o situatie la fel de fericita ca atunci cand este in conjunctie, insa chiar daca aduce nenoroc pentru progresul in viata va reusi sa ascuta istetimea nativului, dandu-i un simt deosebit de sarcastic si ajutandu-l sa treaca cu simpatie si umor prin viata. Aceasta pozitie a Lunii cu Mercur ne arata ca nu doar norocul ne poate face impliniti in viata, ci si dorinta de a-l avea, de a-l implini, iar daca nativul are si o aliniere cu Soarele in astrograma sa, atunci ar putea foarte bine sa profite de ascutimea pe care o da opozitia mintii si sa imprumute din vointa spiritului.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi pe cer doua curcubee in acelasi timp

Din pacate indivizii nascuti sub acest semn solar vor avea parte si de un caracter dezordonat in mare parte, avand o viata cam schimbatoare, putand fi considerati de unii nu inediti, ci neseriosi. Tot timpul apar contradictii, tot timpul se ivesc certuri sau macar discutii in contrasens, trebuie avut grija la hartii, la actele semnate si mereu atentie la exprimare, deoarece din echivocul limbajului pot suferi multe persoane. Luna in trigon cu Mercur este intr-un aspect benefic, arata ca mintea are calitati prolifice, iar creierul este suficient de activ si de acut, intervine si succesul tocmai datorita rapiditatii gandirii si a inteligentei, se poate face bani frumosi pe seama acestor abilitati, mai ales in muncile de birou, care tin de acte, de hartii. Nativii sunt foarte inteligenti, au un simt de a aprecia viata foarte bine, gandesc pentru ei, intuitia lor, daca este cultivata, va fi folosita in cele mai bune variante, memoria exceleaza, iar astfel isi pot exprima si gandurile, ideile, prin vorba sau scris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.