Luna în relație cu Mercur

0
555
Luna in relatie cu Mercur

Luna în conjuncție cu Mercur dă un intelect foarte strălucitor, alături de o percepție destul de rapidă și precisă, sigură, clară, mintea rațională cât și cea animală sunt împletite, însă raționalul îl va face pe individ să aibă inclinații mai către partea umană.

Relația dintre Luna, reprezentanta emoțiilor și a subconștientului, și Mercur, mesagerul zeilor și guvernatorul comunicării, este una fascinantă. Când aceste două corpuri cerești intră în interacțiune, se nasc dialoguri interioare complexe, iar modul în care percepem și comunicăm sentimentele noastre poate fi profund influențat. În astrologie, această relație ne ajută să înțelegem mai bine echilibrul dintre minte și inimă, logică și emoție.

Invocăm aici animalul și umanul din om deoarece, așa cum am mai precizat, Luna este simbolul naturii, al apei, a tot ceea ce înseamnă animalic, organic, motiv pentru care indivizii născuți sub semnul acestui iluminariu vor fi mereu îndreptați către rădăcinile lor, cu nevoia de a-și atinge originea, animalicul, organicul din ei.

Trebuie lăsată motivația individuală să ghideze ființa și să cultive în permanență sinceritatea, cinstea, adevărul, pe toate drumurile pe care le calcă. În acest fel, mintea va fi oarecum accelerată și ea va circula mult mai alert, va aduna mai multe informații într-un timp mai scurt și va avea mai multe șanse de reușite imediate. Tot această poziție va lăsa și farmecul lui Mercur să dea drumul la informații, să le folosească în beneficiul său și să fascineze în toată ființa sa.

Mercur in relatie cu Luna

Luna în opoziție cu Mercur, din păcate, nu este o situație la fel de fericită ca atunci când este în conjuncție, însă chiar dacă aduce nenoroc pentru progresul în viață va reuși să ascuțe istețimea nativului, dându-i un simț deosebit de sarcastic și ajutându-l să treacă cu simpatie și umor prin viață.

Citește și:  Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Leu

Această poziție a Lunii cu Mercur ne arată că nu doar norocul ne poate face împliniți în viață, ci și dorința de a-l avea, de a-l împlini, iar dacă nativul are și o aliniere cu Soarele în astrograma sa, atunci ar putea foarte bine să profite de ascuțimea pe care o dă opoziția minții și să împrumute din voința spiritului.

Din păcate, indivizii născuți sub acest semn solar vor avea parte și de un caracter dezordonat în mare parte, având o viață cam schimbătoare, putând fi considerați de unii nu inediți, ci neserioși. Tot timpul apar contradicții, tot timpul se ivesc certuri sau măcar discuții în contrasens, trebuie avută grijă la hârtii, la actele semnate și mereu atenție la exprimare, deoarece din echivocul limbajului pot suferi multe persoane.

Luna în trigon cu Mercur este într-un aspect benefic, arată că mintea are calități prolifice, iar creierul este suficient de activ și de acut, intervine și succesul tocmai datorită rapidității gândirii și a inteligenței, se poate face bani frumoși pe seama acestor abilități, mai ales în muncile de birou, care țin de acte, de hârtii.

Nativii sunt foarte inteligenți, au un simț de a aprecia viața foarte bine, gândesc pentru ei, intuiția lor, dacă este cultivată, va fi folosită în cele mai bune variante, memoria excelează, iar astfel își pot exprima și gândurile, ideile, prin vorbă sau scris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.