Interpretare vis in care apare un nasture

0
2022
Interpretare vis in care apare un nasture

Interpretarea viselor in care apare un nasture. Atunci cand visezi un nasture rupt inseamna ca vei avea parte de multa instabilitate emotionala si trebuie sa incerci sa faci ceva bun pentru tine.

Visul prevesteste si multa gelozie, o mare teama de a pierde ceva anume, ori pe cineva drag, iar daca visezi un nasture care este cusut la o haina inseamna ca trebuie sa dai dovada de mai multa perseverenta ca sa poti reusi in viata, deoarece esti inzestrat cu curajul necesar pentru a obtine tot ceea ce vrei, trebuie doar sa mai insisti.

Daca visezi ca gasesti un nasture undeva inseamna ca vei avea cateva posibile necazuri insa ai si sentimentul ca duci lipsa de ceva in realitate.

nasture

In cazul in care visezi ca iti pierzi nasturii de la o haina inseamna ca in realitate va trebui sa iti ceri scuze fata de o persoana pe care ai ranit-o si daca visezi nasturi foarte stralucitori ori deosebit de colorati la o uniforma inseamna ca vei avea parte de casnicia cu persoana pe care o iubesti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare roba

Atunci cand visezi nasturi care nu se prea potrivesc la anumite articole de imbracaminte inseamna ca in realitate vei avea parte de multe probleme, atat in sanatate cat si in materie de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.