Interpretare vis in care apare un fagure

0
375
Interpretare vis in care apare un fagure

Interpretarea viselor in care apare o facultate. Atunci cand visezi o facultate inseamna ca in realitate ai o mare dorinta de a ti se recunoaste meritele, de a-ti fi atribuite sarcini de conducere sau macar putin mai importante, care sa iti confere un statut indiscutabil printre semeni.

In acelasi timp facultatea din vis reprezinta si dorinta celui care viseaza de a fi luat in seama, laudat de catre sefii de la locul de munca sau de catre indivizii din viata ta care au o foarte mare putere asupra celor din jur.

De multe ori, atunci cand visezi o facultate visul mai poate prevesti si o implicare de succes in reusitele colective de la locul de munca care vor avea un efort indelungat insa cu multe roade bune. Facultatea din vis mai poate reprezenta si proiecte mari care vor avea sanse de succes ori pur si simplu reprezinta o dorinta de apreciere, de afirmare si de marire.

fagure

Pe de alta parte, atunci cand visezi ca mergi la facultate, insa de fapt ai terminat-o inseamna ca retraiesti cu melancolie unele momente frumoase din viata ta, poate chiar din perioada in care ai fost la universitate, vrei sa fii iar tanar, sa fii alaturi de colegi si sa va distrati ca altadata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un voal

Se mai poate spune insa ca o facultate din vis mai avertizeaza si asupra unor lucruri pe care nu ti le-ai asimilat la timpul lor, trebuie sa revii asupra unor detalii si sa le aprofundezi, deoarece numai asa vei excela la locul de munca.

Daca visezi ca mergi la facultate se mai spune si ca e posibil sa te inscrii la unele cursuri care iti vor fi de un real ajutor la locul de munca, necesare mai ales pentru noile sarcini care iti sunt atribuite. Atunci cand visezi campusul unei facultati se spune ca in viata reala vei avea ocazia sa interactionezi cu oameni noi, vei lega unele relatii frumoase, chiar daca nu vor fi de durata, e posibil chiar sa vizitezi locuri frumoase care iti vor oferi amintiri nepretuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.