Interpretare vis in care cineva te tortureaza

0
3340
Interpretare vis in care cineva te tortureaza

Interpretarea viselor in care cineva te tortureaza reflecta in buna masura faptul ca te simti fara ajutor in fata unor situatii majore.

In alte interpretari s-ar putea ca in realitate acest vis sa reprezinte sentimente foarte tensionate fata de cineva sau ganduri de razbunare.

Daca visezi ca esti torturat(a) exista posibilitatea ca in viata reala sa ai o dorinta ascunsa de a te rzbuna pe o persoana care ti-a produs o mare paguba sau care te-a terfelit in fata altora.

Visul in care esti torturat(a) de un prieten sau o cunostinta ilustreaza posibilitatea ca in scurt timp sa ai ceva de impartit cu persoana respectiva si sa te gandesti sa ii intorci favorul, cu alte cuvinte sa ii raspunzi cu aceeasi moneda.

Totodata se mai poate ca acest vis sa reflecte lipsa de ajutor pe care cineva ti l-ar putea da in curand, s-ar putea ca sa ai nevoie de un sprijin din partea unei cunostinte si sa refuze sa ti-l acorde la momentul potrivit.

Un astfel de vis mai poate sa ilustreze si abuzuri la care o sa fi supus(a) din partea cuiva, s-ar putea sa nu ti se recunoasca niste drepturi sau sa nu ti se dea niste bani, exista posibilitatea ca cineva sa abuzeze de naivitatea ta sau de buna ta credinta.

femeie torturata

Daca in realitate ai presimtiri sumbre in legatura cu serviciul tau s-ar putea ca visul acesta sa fie un semn ca te asteapta vremuri grele din partea unor colegi sau a sefilor care si-au pus ochii pe tine si vor sa iti incerce rabdarea.

Citește și:  Interpretare vis in care torturezi pe cineva

Daca in viata reala ai o afacere sau o alta activitate se poate intampla sa te lovesti de lacomia altor parteneri sau concurenti.

Daca visezi ca un copil te tortureaza atunci este posibil ca in realitate sa nu ti cont de anumite sentimente ale cuiva apropiat, incepi sa te abrutizezi si sa devii insensibil(a) la doleantele celor din jurul tau.

Daca in viata reala ai o familie linistita si lipsita de griji deosebite dar totusi visezi asa ceva s-ar putea ca in curand sa apara un necaz mare si sa nu poti sa iti protejezi familia, sa existe riscuri mari sa ramaneti fara niste venituri sau alte probleme sa se iveasca in legatura cu copiii.

Visul prevesteste o apasare sufleteasca majora, s-ar putea sa fie vorba de un secret de familie bine pastrat pe care nu il mai poti ascunde cu usurinta, exista posibilitatea ca cineva sa descopere lucruri care ar provoca pur si simplu un dezastru in familie, in general se poate spune ca in viitorul apropiat o sa treci printr-o situatie tensionata care poate avea urmari grave atat in plan sentimental cat si in cel material.

Daca visezi ca cineva te tortureaza atunci s-ar putea ca in realitate sa nu ai solutii la rezolvarea propriilor probleme de natura spirituala si acest lucru sa te chinuie in cazul in care esti o persoana care pune accent pe aspectul asta.

De asemenea, visul prevesteste o perioada de criza la acest nivel ce se poate manifesta destul de nepotrivit si in comportamentul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.