Interpretare vis in care apare un kalasnikov

0
658
Interpretare vis in care apare un kalasnikov

Interpretarea viselor in care apare un kalasnikov. Atunci cand visezi un kalasnikov inseamna ca cineva te vorbeste de rau, vrea sa iti strice reputatia si trebuie sa ai mare grija cu cine legi relatii si cui ii incredintezi insa poate insemna si o boala pentru tine sau cineva drag.

Puteti consulta si simblurile pentru cuvintele „pusca”, „pistol”, „arma” sau „mitraliera”.

In cazul in care visezi ca auzi un foc de kalasnikov sau ca cineva trage cu el si face mult zgomot inseamna ca o persoana draga, fie din familie, fie din cercul de prieteni, va avea probleme de sanatate.

Daca visezi ca tu esti cel care foloseste un kalasnikov inseamna ca trebuie sa te pazesti deoarece te asteapta o serie de nenorociri. De cele mai multe ori kalasnikovul din vis simbolizeaza faptul ca nu vei fi satisfacut de normele sociale si morale ale grupului in ccar et eincadrezi, nu iti covin regulile de la locul de munca si incerci sa te ambitionezi singur ca sa le combati insa dai dovada de unn curaj aparent pe care nu il poti manevra, nu este parte din tine, incerci sa te entuziasmezi dar iti lipseste puterea sufleteasca si taria de caracter.

kalasnikov

Daca visezi ca tii un kalasnikov in mana inseamna ca vei avea mari probleme, poate te incurci cu oameni care se ocupa cu afaceri murdare, intri in grupuri dubioase, vei avea probleme cu legea iar daca visezi ca mergi cu un kalasnikov la vanat inseamna ca esti mult prea mandru, iti place sa te lauzi si sa iesi in evidenta cu lucruri marete care nu ti se cuvin.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cladire

Unii talamcitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca tragi cu un kalasnikov e posibil sa auzi unele noutati insa acestea nu vor fi in nici un caz imbucuratoare, iti vor provoca multa frica, te vor agita, provocandu-ti o mare durere, poate chiar depresie sau frustrare, o stare de anxietate deplina.

In cazul in care visezi un kalasnikov foarte vechi inseamna ca vei trai mult timp si nu vei avea necazuri cu sanatatea insa daca visezi ca tragi cu el mai inseamna si ca e posibil sa primesti o stire noua de la persoana pe care o iubesti, care insa te intristeaza, nu-ti ofera nici un fel de satisfactie.

Daca pur si simplu vezi un kalasnikov in vis, e posibil ca acesta sa prevesteaca un mare noroc financiar, un castig de proortii insa in nici un caz obtinut cu efort si prin munca cinstita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.