Interpretare vis in care apare un vanator

0
1558
Interpretare vis in care apare un vanator

Interpretarea viselor in care apare un vanator. Atunci cand visezi un vanator sau mai multi inseamna ca esti captiv in viata reala, te afli sub comanda cuiva, ai multi dusmani, care sunt si activi, iar daca visezi vanatori care sunt in doliu inseamna ca vei avea parte de multa suparari, deziluzii si necazuri.

Vanatorii fara arme din vis reprezinta faptul ca sunteti un om de onoare iar daca o femeie viseaza mai multi vanatori inseamna ca va dobandi un amorez, un iubit. Cand cineva se viseaza vanator inseamna ca va avea o viata linistita si plina de intelegere.

Se spune ca atunci cand visezi un vanator inseamna ca ai multi cunoscuti care iti vor raul in apropiere, te vorbesc pe la spate si incearca sa iti faca foarte mult rau, sa iti strice reputatia si sa te ruineze.

vanator

Atunci cand visezi un vanator fara arme inseamna ca esti un om respectabil care isi tine mereu cuvantul si din acest motiv este simpatizat de cei din jur. Se spune ca daca o femeie viseaza mai multi vanatori inseamna ca ea va avea in curand un iubit sau cel putin un barbat care ii face curte.

Citește și:  Interpretare vis in care apare fuga

In cazul in care visezi ca tu esti vanator inseamna ca vei duce un trai armonios, te vei intelege bine cu toata lumea si nu vei duce lipsa de nimic. Se mai spune ca atunci cand visezi un vanator trebuie sa ai grija cu faptele tale deoarece e posibil sa faci mult rau cuiva sau daca deja ai facut incearca sa iti ceri scuze sau mai poate sugera si faptul ca trebuie sa te implici in relatii cu oameni asemanatori tie si nu mai prejos, deoarece e posibil ca acestia sa iti creeze multe probleme.

In cazul in care visezi oameni sau animale pe care ii vanezi inseamna ca dusmanii vor iesi la iveala si multi dintre cei pe care ii credeai amicii tai vor vrea sa iti faca rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.