Interpretare vis in care apare un flamand / infometat

0
1757
Interpretare vis in care apare un flamand infometat

Interpretarea viselor in care apare un flamand / infometat. Atunci cand visezi ca esti flamand inseamna in realitate ca te macina un sentiment de irealizare pe mai multe planuri din viata, dar mai ales pe planul iubirii, visul reprezentand nevoie de dragoste, de afectiune, cat si nevoia de a avea parte de faima, de putere si nu in ultimul rand de relatii sexuale mai patimase.

Atunci cand visezi ca ajuti o persoana flamanda inseamna ca vei mosteni bani multi si e posibil sa faci si o calatorie. Daca visezi ca tu esti cel care este flamand inseamna ca vei avea parte de un destin favorabil si nu vei duce lipsa de nimic.

Pe de alta parte daca visezi ca esti infometat se mai poate spune si ca vei avea parte de multa sanatate si energie in viitor, nici o boala nu se va lipi de tine.

Daca visezi o hiena infometata, aceasta fiind de fapt un dusman aprig din viata ta inseamna ca e posibil sa fii atacat pe la spate si cei rai sa iti fure bunurile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o femeie

Daca visezi oameni infometati se mai spune si ca trebuie sa dai de pomana iar daca visezi o pantera infometata inseamna ca vei avea parte de mult noroc la locul de munca.

Un caine flamand reprezinta deasemenea ori un dusman foarte mare care vrea sa iti faca rau ori un prieten foarte bun care are nevoie de tine. Totul se rezuma la sentimentul pe care prezenta cainelui ti-l da in vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.