Interpretare vis in care nu poti sa vorbesti pentru ca ai amutit

0
6822
Interpretare vis in care nu poti sa vorbesti pentru ca ai amutit

Interpretarea viselor in care nu poti sa vorbesti pentru ca ai amutit reflecta in general lipsa cailor de comunicare sau lipsa de idei, dovedeste imposibilitatea de a te exprima la intreaga ta valoare sau intr-o situatie anume.

Daca visezi ca ai amutit si nu poti sa vorbesti cu cineva s-ar putea ca in realitate sa ai dificultati de comunicare cu persoana respectiva, nu stii cum sa o abordezi sau nu o sa ai posibilitatea de a discuta cu ea.

Asemenea vis reflecta de fapt si o posibila lipsa de comunicare datorata unor cauze personale cum ar fi antipatia sau invidia.

In unele interpretari se spune ca a visa asa ceva semnifica in viata reala un obstacol emotional sau psihic, in aceasta situatie este posibil ca o anumita stare de moment sa te impiedice sa spui ceea ce doresti sau sa iti pornesti un plan cu ajutorul cuiva.

Daca visezi ca ai amutit si nu mai poti sa vorbesti cu un coleg s-ar putea ca in realitate sa sa ti se puna restrictii la locul de munca si sa nu mai poti sa iti practici meseria asa cum ai vrea.

De asemenea, aceasta ipostaza se poate aplica si in alta conjunctura, de exemplu intr-o afacere pe care nu poti sa o demarezi deoarece in ultima clipa apar modificari in bugetul tau sau ti se impun anumite limite de actiune.

amutit

Visul in care nu mai poti sa vorbesti deoarece ai amutit simbolizeaza si o lipsa de comunicare in relatia de dragoste, este posibil ca in scurta vreme sa nu mai poti sa iti etalezi ca si inante sentimentele deoarece partenerul(a) o sa isi schimbe atitudinea fata de tine.

Citește și:  Interpretare vis in care incerci sa cari o geanta dar este prea grea

Daca in realitate esti o persoana mai spirituala si mai sensibila visul ar putea sa semnifice imposibilitatea de a te manifesta in plan spiritual din cauza anturajului mult inferior care te inconjoara iar acest lucru te va deranja in mod profund. La fel de bine se poate intampla ca la un moment dat, intr-o anumita situatie, sa realizezi ca vorbesti cu peretii.

Aceasta ipostaza poate sa apara in curand si presupune conversatia ta cu cineva sau cu un grup mai restrans in care nimeni nu va intelege ceea ce vrei sa spui deoarece ii depaseste ca si intelect, nu o sa fie capabili sa atinga nivelul de constiinta sau inteligenta de la care tu o sa incerci sa iti faci cunoscute ideile sau conceptele.

Daca visezi ca amutesti si nu mai poti vorbi cu un parinte de-al tau s-ar putea ca in realitate sa existe acel conflict intre generatii si sa nu poti sa iti convingi parintii asupra unui adevar de actualitate. Daca visezi ca amutesti si nu mai poti conversa cu o prietena sau iubita – iubit – atunci este posibil ca in scurt timp sa se rupa efectiv ceva in relatia voastra, s-ar putea sa nu mai fie nimic de discutat sau prelungit inutil.

In cazul in care nu mai poti conversa cu un profesor inseamna ca visul este un semn ca nu o sa reusesti la vreun examen sau un concurs pe care o sa il dai in viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.