Interpretare vis in care esti evul mediu

0
468
Interpretare vis in care esti evul mediu

Interpretarea viselor in care esti in evul mediu se refera in special la principii puternice pe care le ai, poate sa fie vorba de secrete foarte vechi, mai poate face trimitere si la amintiri si evenimente petrecute cu foarte mult timp in urma. Se poate spune ca asemenea vis face trimitere la aspecte foarte vechi, la concepte sau comportamente foarte stricte.

Daca te visezi cumva in evul mediu reprezinta o necesitate aparte de a gasi o cale spirituala care sa te ajute la ceva important. Visul acesta implica un aspect foarte diferit si anume prezenta intr-un timp trecut foarte indepartat si de aceea poate sa ilustreze ca in realitate incerci sa te conectezi la o stare sau o constiinta care acum nu mai exista, a existat canva insa a disparut, si o data cu ea au disparut si acele idei minunate de cavalerism si sacrificiu suprem pentru un ideal sau o persoana. Este posibil sa te fi impresionat vreodata ceva din istorie si in subconstient sa cauti sa retraiesti acea stare.

Din alta perspectiva acest vis iti sugereaza si faptul ca ai nevoie de o revenire la o stare anterioara mult superioara celei pe care o ai acum. Este un semn ca trebuie sa iti regasesti calea morala in tine insuti, este nevoie sa revii la starea de inocenta pe care o aveai inainte.

In cazul in care visezi ca esti cu o armura neagra de metal inseamna ca trebuie sa renunti imediat la aspectele negative ale personalitatii tale, tot ceea ce simti ca iti ingreuneaza viata sau o activitate care iti consuma foarte multa energie.

cetati in Evul Mediu

Visul face trimitere si la romantismul epocii medievale, asadar visandu-te intr-o astfel de postura poate sa semnifice si faptul ca doresti neaparat sa dai sentimentelor tale parfumul medieval a cavalerismului ideal. Mai sugereaza in acelasi timp si dragoste sincera, fidelitate pana la capat sau spirit de sacrificiu, cu alte cuvinte tinzi sa ai un astfel de comportament.

Citește și:  Interpretare vis in care gasesti in patul tau multi gandaci negri

Daca visezi ca te plimbi in armura e un semn cert ca simti nevoie de protectia cuiva apropiat, te simti vulnerabil(a) in unele situatii conflictuale sau nu poti contracara anumite atacuri ale dusmanilor din viata reala.

Totodata mai reprezinta si faptul ca in viata reala o sa fie nevoie de multa munca si abilitate din partea ta ca sa atingi un anumit stadiu, fie el material sau de alta natura. In situatia in care te visezi purtand armura ruginita pe alocuri si iti igreuneaza miscarile atunci este un semn ca in realitate intampini dificultati reale in actiunile tale si nu neaparat din cauza cuiva anume, poate ca te-ai inchis prea mult in tine si ai uitat cum sa comunici cu ceilalti. Se poate sa fie vorba de o deficienta de comunicare ce se datoreaza in primul rand faptului ca nu esti prea sociabil(a).

Visul in care te regasesti intr-o epoca veche, cea medievala in speta, poate reprezenta si un amanunt specific raportat la acel timp, s-ar putea sa fie vorba de un amor de moda veche, un stil de viata, s-ar putea sa fie un amanunt vestimentar care rezoneaza cu tine sau un statut care iti confera un confort psihic deosebit. Tocmai de aceea este foarte posibil ca atunci cand te visezi cavaler medieval sa fie un semn ca in viata reala sa iti doresti o pozitie sau un statut care sa te prezinte in fata celorlalti drept un suflet caritabil, un altruist autentic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.