Interpretare vis în care vezi praz sau consumi praz

0
2

Visele cu praz au interpretări variate, majoritatea sunt de bun augur. Dacă ai un vis despre cultivarea prazului, în grădină, înseamnă că ai datorii care nu vor fi plătite de rude. Cultivarea prazului în vis semnifică faptul că ți-ai îndepărtat prietenii din cauza unui anturaj greșit. Cumpărarea prazului în vis semnifică probleme care vor afecta întreaga familie, nu doar pe cel care are acest vis.

Dacă visezi un om care se joacă cu un praz, este semn de comportament greșit, de obiceiuri proaste care nu se vor schimba curând. Visul prezice că aceste comportamente vor duce la probleme greu de evitat în viața reală.

Alte interpretări ale viselor în care vezi praz sau consumi praz:

  • Dacă ai un vis în care tai un praz în felii, înseamnă că banii familiei se vor pierde la jocuri de noroc.
  • Consumul de praz în vis se referă la locul de mună, la riscul de a folosi banii în proiecte neprofitabile.
  • Dacă visezi că mănânci praz înseamnă că vei face lucruri pozitive în viitor.
  • Consumul de praz copt cu gust bun arată că ai o aură bună. Dacă o femeie are un astfel de vis, înseamnă că este pregătită să facă un copil.
  • Un vis în care mănânci praz arată că ai o relație în care totul pare să meargă bine, încât poți stârni gelozia oamenilor din jur.
  • Dacă visezi ceapă în loc de praz, acest vis arată că vei avea forțe noi, vei avea sănătate și putere de muncă.
  • A visa că mănânci un praz semnifică plictiseală în relație și faptul că ești blocat într-o rutină zilnică, deci trebuie să ieși din acest cerc vicios.
  • Dacă în vis mănânci praz necopt înseamnă că trebuie să eviți o situație, te grăbești prea tare cu un proiect, trebuie să muncești mai mult pentru a-ți atinge obiectivele propuse.
  • Dacă în vis mănânci praz putred sau rău la gust, asta arată că ai ratat o șansă în viață și regreți enorm asta, de aceea ai un sentiment de tristețe, care te face să-ți pierzi încrederea în abilitățile tale. Acest vis prezice și probleme la locul de muncă, faptul că îți va veni greu să treci peste dificultățile pe care le vei avea în viitorul apropiat.
Citește și:  Interpretare vis in care te certi cu fostul iubit sau cu fosta iubita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.