Interpretare vis in care apare Egipt / egipteni

0
1587
Interpretare vis in care apare Egipt

Interpretarea viselor in care apare Egipt / egipteniAtunci cand visezi Egiptul sau ceva legat de el interpretarile sunt foarte diverse avand in vedere ca acest taram este plin de simboluri. Un pergament din Egipt insa inseamna ca in curand incepe o viitor frumos pentru tine, nu vei duce lipsa de nimic in viata iar relatia cu persoana iubita va fi plina de armonie.

Atunci cand visezi un simbol egiptean precum crucea lui Ankh aceasta reprezinta faptul ca vei rai viata lunga si vei avea parte de iubire multa de la semeni, crucea avand in sine o putere foarte mare, dand energie si vitalitate.

drum prin Egipt

Daca visezi un alt simbol egiptean precum stalpul Djed, acesta iti arata faptul ca esti un om stabil, in curand iti vei afla implinirea universala, te vei simti bine si in armonie cu toata lumea si in plin echilibru universal.

Trebuie sa avem in vedere si faptul ca egiptenii erau oameni foarte priceputi, iscusiti in toate indeletnicirile pamantului, insa si foarte credinciosi, isi venerau mereu zeii si nici o zi nu incepea la ei fara o ofranda si nici un succes nu ramanea nelaudat si inchinat zeilor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare febra

Astfel mai putem afirma si ca daca visezi egipteni inseamna ca esti un om caruia ii place sa munceasca, isi da silinta sa isi duca la capat cat mai bine indatoririle si niciodata nu uita de unde a plecat, stie ce este rusinea si respectul fata de cei superiori lui.

dune de nisip din Egipt

Insa egiptenii mai erau recunoscuti si ca oameni rai care erau in stare sa calce pe oricine in picioare pentru a face pe propria lor lege. Insa acest aspect reliefeaza astfel in caracter mai urat al persoanei care viseaza.

Daca visezi un egiptean care iti cere de mancare inseamna ca trebuie sa ai mare grija cu dusmanii deoarece e posibil ca acestia sa incerce sa te pacaleasca si sa se dea bine pe langa tine numai ca sa poate avea unele foloase.

Cand visezi un egiptean care vrea sa iti fie prieten inseamna ca trebuie sa incerci sa accepti unele persoane asa cum sunt ele si sa nu le mai cauti nod in papura, sa nu mai fii atat de sceptic pentru ca nu toata lumea este rea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.