Interpretare vis in care un elicopter cade pe casa ta

0
2769
Interpretare vis in care un elicopter cade pe casa ta

Interpretarea viselor in care un elicopter cade pe casa ta se refera in special la necesitati pe care le ai sau situatii mai delicate in care ai nevoie de ceva anume. A vedea in vis cum un elicopter se prabuseste pe casa ta este un semn destul de nefast, primirea unei vesti rele pentru familie, anularea unui ajutor pentru casa, de exemplu amanarea unor plati sau sponsorizari pentru a face o schimbare in afacerea ta.

Daca esti la tara si visezi ca un elicopter iti cade pe casa este un semn ca o sa ai probleme in relatia de iubire cu partenera, mai poate fi si un semn ca o veste mult asteptata din partea unei persoane iubite nu mai soseste si esti ingrijorat(a). De asemenea mai poate semnifica si o cedare nervoasa din cauza unor tensiuni acumulate in relatia de cuplu.

Daca visezi ca inainte de a cadea pe casa face o tura sau doua inainte atunci este un semn ca cineva abuzeaza de increderea ta dar nu pentru mult timp deoarece vei clarifica repede lucrurile.

Visul mai reprezinta si nevoia urgenta de un ajutor din partea cuiva care nu mai soseste, poate sa reprezinte nevoia stringenta de a vorbi sau colabora cu cineva intr-o afacere sau intr-o alta activitate. In acest caz ajutorul mult asteptat nu va mai veni, nu se va mai discuta nici un plan sau proiect de viitor, toate idealurile sau discutiile preliminare vor ramane in aer fara a se reveni ulterior asupra lor.

un elicopter ce cade peste un bloc

Totodata acest vis mai sugereaza si o mare pasiune de-a ta care se va stinge in curand. Daca esti necasatorit(a) si visezi cum un elicopter se prabuseste peste casa parinteasca atunci este un semn ca vei avea mari dificultati in a-ti gasi perechea potrivita sau s-ar mai putea intampla sa nu ajungi asa repede la un acord de casatorie cu perechea ta in cazul in care esti deja implicat(a) intr-o relatie. Acest fapt se poate datora unor incidente mai neplacute petrecute intre voi doi, niste certuri, disensiuni ori sentimente de gelozie.

Citește și:  Interpretare vis in care esti blocat intr-o masina in circulatie

In aceleasi circumstante in care apare casa parinteasca se poate presupune si imposibilitatea ta de a te desprinde de anumite obiceiuri copilaresti sau legaturi facute in copilarie. Poate sa fie chiar vorba de anumite legaturi cu alti membrii ai familiei care te impiedica sa mergi pe drumul tau in viata.

In cazul in care casa ta arata in paragina ori intr-o stare mai degradata si un elicopter cade pe ea atunci semnifica faptul ca ai avut o speranta de a lasa tristetea vietii in spate, ai primit o promisiune din partea cuiva si persoana respectiva nu se va mai tine de cuvant.

De asemenea, aceasta scena mai poate sa fie un semnal ca anumite boli nu iti vor disparea asa usor, vindecarea la care visezi este destul de indepartata. Sau, la fel de bine poate simboliza moartea unei rude bolnave in legatura cu care existau sanse mari de salvare. Visul in care iti cade pe casa un elicopter reprezinta si un eveniment mai tulburator care iti va afecta valorile de baza si reperele dupa care te ghidezi in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.