Interpretare vis in care apare un creier

0
1640
Interpretare vis in care apare un creier

Interpretarea viselor in care apare un creier. Atunci cand visezi creier este semn rau, reprezentand o posibila cearta cu o persoana apropiata.

Daca visezi creier de animal inseamna ca trebuie sa fii foarte precaut la ceea ce faci, deoarece e posibil sa ti se intample ceva foarte rau iar daca visezi ca mananci creier de animal inseamna ca ai o minte foarte agera si datorita ei vei avea parte de castiguri financiare, te vei descurca in orice.

Creierul de om din vis reprezinta faptul ca trebuie sa fii foarte precaut la ceea ce faci, deoarece e posibil sa atitudinea ta sa fie una compromitatoare.

creier

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand va apare un creier in vis, acesta este de regula prevestitor de lucruri bune si nu trebuie sa ingrijorati.

Insa creierul din vis mai poate sugera si faptul ca aveti spirit inteligent, sunteti un om mereu precaut, va place sa analizati toate problemele pe care le aveti si sa le rezolvati cu tact si calm, va place sa sintetizati tot, va ganditi adesea mult inainte sa luati o decizie, iar acest comportament va poate ajuta la locul de munca, aducandu-va cu sine multe beneficii si desigur, poate si o marire de salariu, poate obtinerea unei promovari.

Citește și:  Interpretare vis in care ai un zid in fata si nu poti trece dincolo de el

Dar din pacate toate acestea vin cu griji si mai multe, cu responsabilitati si stres, cat si probleme in plus pe care le veti avea pe cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.