Interpretare vis in care zbori in spatiu si vezi stelele de aproape

0
4201
Interpretare vis in care zbori in spatiu si vezi stelele de aproape

Interpretarea viselor in care zbori in spatiu si vezi stelele de aproape poate sa faca referire la un stadiu evolutiv la care simti nevoia de a adopta o perspectiva atemporala asupra lumii in general. Reprezinta un “alt fel de a fi” la nivel personal si semnifica atingerea unor obiective in plan individual intr-un mod original.

A visa asa ceva e un semn clar de genialitate si gandire extrem de profunda. Daca in viata reala ai ceva probleme cu care te framanti de ceva vreme atunci acest vis a aparut pentru a te anunta ca vei trece printr-o schimbare uriasa la nivel mental. Ceva important se va intampla si vei descoperi lucruri pe care nici nu iti imaginai ca exista cu adevarat.

Stelele in vis sunt simboluri ale dorintelor mari, ale destinelor si ale norocului. In acelasi timp mai pot semnifica si evenimente rasunatoare, interventii divine sau secrete bine ascunse. In aceasta ordine de idei, a visa ca zbori in spatiul cosmic printre stele are un dublu sens, in primul rand este posibil ca in curand sa intalnesti sansa vietii tale sau sa experimentezi esecul vietii tale.

Daca in vis plutesti prin spatiul cosmic inseamna ca in viata reala s-ar putea sa te deranjeze ceva la modul cel mai serios. Poate sa fie vorba de o situatie din familie de care ai vrea sa scapi cu orice pret, poate sa fie vorba si de o relatie pe care nu o mai vrei, insa cele mai mari sanse sunt sa nu gasesti o cale de a te integra intr-un colectiv anume, la un loc de munca sau intr-un club.

Citește și:  Cum seduci femeia Pesti

ajungi la stele

A zbura prin spatiu poate insemna si iluzii mari in legatura cu ceva dar faptul ca vezi stele diminueaza foarte mult din aceasta posibilitate. Chiar daca iti faci iluzii in viata reala referitoare la anumite idei sau planuri pe care le ai s-ar putea ca, totusi, sa existe si pentru tine o stea norocoasa in care nu mai credea nimeni. Este intr-adevar foarte probabil sa se intample ceva uimitor si neasteptat in viata ta.

Daca visezi ca te apropii de stele si le vezi cu claritate este un semn de mare credinta si tenacitate dusa pana la extrem.

Denota in acelasi timp o delimitare de spatiul care te tine inchistat in viata reala, se poate spune ca reusesti sa depasesti conditia mizera a vietii obisnuite. In unele traditii se spune ca stelele prezinta planul divin referitor la oameni, un fel de harta imensa pusa in spatiu pentru a ghida omenirea in drumul ei spre desvarsire.

La fel si in cazul in care visezi asa ceva, precum ca zbori printre stele, poate sa simbolizeze apropierea ta de anumite secrete fundamentale, poate sa semnifice ca in viata reala ai descoperit un sens de a fi si o cale sigura spre succesul personal. In acelasi timp mai poate sa fie si un semn ca in realitate ai reusit cumva sa nu mai fi dependent de altii, sa fi gasit o cale prin care sa te ajuti tu pe tine insuti si sa faci precum iti este voia in ceea ce te priveste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.