Interpretare vis in care iti visezi iubita insarcinata

0
10486
Interpretare vis in care iti visezi iubita insarcinata

Interpretarea viselor in care iti visezi iubita insarcinata se refera la efectele actiunilor tale in mediul in care lucrezi sau traiesti. A visa asa ceva reflecta griji pe care le ai in raport cu activitatile pe care le desfasori, inseamna ca ai temeri in legatura cu anumite persoane cu care relationezi si fata de care ai obligatii stricte.

Visul poate anunta probleme majore in cazul in care nu remediezi ceva anume, face trimitere la actiuni pe care le-ai facut sau le vei face in scurt timp si care pot avea consecinte grave atat pentru tine cat si pentru alte persoane.

Daca in vis iti vezi iubita insarcinata ar putea insemna in prima instanta ca iti faci griji din pricina relatiei pe care o ai cu ea, anumite vorbe urate pe care le-ai rostit pot afecta relatia voastra, anumite actiuni pot duce la efecte destul de ingrijoratoare.

Faptul ca iubita este insarcinata denota efecte ale unor actiuni sau vorbe in planul sentimental, simbolizeaza fapte care pot sa dea roade intr-un fel sau altul, roade care nu par sa fie pe placul tau tocmai de aceea iti produc ingrijorare.

In alta ordine de idei, acest vis mai poate ilustra si efecte ale actiunilor tale in cercuri mai largi de cunostine, framantari pe care le ai in legatura cu diverse persoane cu care ai intrat in contact direct.

iti vezi iubita insarcinata

A vedea o persoana gravida in vis in majoritatea cazurilor semnifica griji pe care le ai in legatura cu acea persoana, insa uneori mai poate simboliza si posibile probleme venite din partea unora, in special femei.

Citește și:  Interpretare vis in care te plimbi cu bicicleta prin parc

In acest sens visul poate simboliza temerea fata de o persoana care iti poate provoca un rau, o persoana dusmanoasa care iti poate imputa ceva sau un neam, o ruda mai indepartata care te barfeste si iti sifoneaza imaginea in fata celorlalti.

In cazul in care esti constient(a) de o asemenea situatie ar trebui sa iei niste masuri deoarece barfele despre tine pot produce efecte negative palpabile in realitate si o sa ai de suferit o perioada indelungata de pe urma lor.

Daca esti tu in situatia de a barfi pe cineva si a spune nedreptati la adresa unei persoane nevinovate atunci visul este un semn ca trebuie sa te opresti deoarece persoana pe care o vorbesti de rau incepe sa sufere din pricina ta. Cu alte cuvinte, semintele discordiei pe care le-ai pus incep sa dea roade si nu este deloc bine.

Daca iti visezi iubita ca este insarcinata si este in acelasi timp vesela simbolizeaza faptul ca cineva se va bucura de un mic neajuns pe care o sa il ai in curand. Daca, dimpotriva, iubita ta este trista in vis atunci s-ar putea ca in viata reala o persoana sa fie extrem de mahnita din cauza succeselor pe care le ai.

Cu alte cuvinte, atragi invidia altor persoane cu talentul si capacitatile tale, esti o persoana de incredere si harnica, muncesti mult si primesti aprecierea celorlalti ceea ce produce multa gelozie, invidie in randul dusmanilor tai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.