Interpretare vis in care astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare

0
2074
Interpretare vis in care astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare

Interpretarea viselor in care astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare se refera in principal la nereusita unor planuri ce au mai mult legatura cu latura sociala sau profesionala.

Daca visezi ca astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare inseamna ca o sa te pregatesti foarte mult sa initiezi un proiect sau sa faci parte dintr-un colectiv sau anturaj, entuziasmul tau insa o sa fie umbrit in mare parte de faptul ca o sa primesti un refuz sau nu o sa mai corespunzi din anumite puncte de vedere.

asteptand microbuzul

Visul in care astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare reflecta faptul ca iti pui prea mari nadejdi in alte persoane si s-ar putea sa urmeze o deceptie majora. Daca visezi asa ceva inseamna ca cineva nu o sa-ti mai acorde ajutorul de care ai nevoie chiar daca ai primit multe asigurari si promisiuni in urma cu ceva timp.

Se poate intampla ca in viata reala sa nu poti sa te intelegi destul de bine cu un colaborator iar angajamentele pe care le-ati facut impreuna sa nu-si mai arate rezultatele si valoarea din cauza ca o sa gaseasca pe altcineva sa te inlocuiasca.

Daca in realitate esti o persoana taciturna si visezi ca astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare mai poate semnifica si faptul ca timpul potrivit pentru a-ti forma un grup de prieteni pe gustul tau a cam trecut, trebuia sa profiti de ocaziile pe care le-ai avut in trecut si sa nu tot astepti in zadar sa apara persoanele ideale, viitorul o sa iti arate ca de fapt tu esti cel ales – cea aleasa – de catre altii si nu invers.

De asemenea, visul in care astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare reflecta si faptul ca te astepti la ceva frumos sau deosebit din partea unor persoane care nu pot sa iti ofere asa ceva. Daca visezi asemenea ipostaza atunci s-ar putea ca in realitate sa primesti niste raspunsuri negative din partea unor institutii sau a unor persoane mai importante la care o sa apelezi pentru a-ti indeplini ceva activitati personale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o masea

Daca in realitate ai de gand sa programezi vreo calatorie undeva si te zbati sa iti aduni prietenii sau anturajul visul semnaleaza faptul ca in ultima clipa o sa auzi ca cei cu care ai pus la cale totul o sa isi gaseasca intre timp altele de facut si o sa ramai pe dinafara.

tren

Aceeasi ipostaza se poate aplica cu succes si in cazul unor proiecte comune si rezultatul se anunta a fi cam acelasi, o mare dezamagire si neimplinire. In acelasi caz se poate sa fie vorba si de o nesincronizare sau arata lipsa unor decizii clare si astfel o sa apara unele abateri de la planul principal.

Visul in care astepti autobuzul sau microbuzul si acesta nu mai apare mai inseamna in anumite situatii iluziile pe care ti le vei face in scurt timp. De exemplu, daca in viata reala te zbati sa demonstrezi cuiva de ce esti capabil(a), vrei sa demonstrezi de exemplu atasamentul fata de o idee sau de un principiu visul reflecta faptul ca nu mai are rost sa te etalezi in fata cuiva care nu mai are niciun interes fata de tine.

S-ar putea ca in realitate cauza pentru care lupti si te sacrifici sa nu mai fie un trend in scurt timp, practici ceva demodat si nu mai este nimeni interesat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.