Interpretare vis in care arunci lucruri importante la gunoi

0
1795
Interpretare vis in care arunci lucruri importante la gunoi

Interpretarea viselor in care arunci lucruri importante la gunoi reflecta in mare parte usurinta cu care renunti la anumite lucruri care se pot dovedi in timp foarte utile pentru tine, sau, la fel de bine poate sa ilustreze ca investesti aproape orice in idealurile tale.

Daca visezi ca arunci la gunoi lucruri la care tii foarte mult s-ar putea ca in realitate sa renunti la prietenii foarte mari pentru avantaje materiale, se mai poate spune ca esti o fire materialista din multe puncte de vedere.

Daca visezi ca arunci la gunoi niste acte importante atunci este posibil ca in realitate sa te simti vinovat(a) in legatura cu niste bunuri sau posesiuni, este posibil sa ai pe constiinta niste fapte care nu iti dau pace, ai remuscari in legatura cu nedreptatirea unor prieteni sau neamuri.

De asemenea, visul ilustreaza necesitatea de a renunta la unele aspecte la care tii foarte mult in favoarea unor scopuri mai importante, este posibil ca in viitorul apropiat sa treci printr-o asemenea situatie cand o sa fi nevoit(a), fortat(a) de imprejurari, sa nu iti mai asculti ego-ul si sa dai curs unor sentimente sau actiuni mult mai altruiste.

Daca visezi ca arunci la gunoi niste poze la care tii foarte mult inseamna ca in scurt timp o sa renunti la persoane sau amintiri pentru a evolua la un alt stadiu al vietii. In aceasta circumstanta este foarte posibil sa simti ca ceva anume te opreste sa inaintezi mai departe in viata, este ca si cum un sentiment vechi, o amintire veche iti sta in cale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un barbat frumos sau o fata frumoasa

arunci lucruri importante la gunoi

Daca visezi ca arunci la gunoi o fotografie veche inseamna ca o sa treci peste niste amintiri vechi care inca iti stau in suflet si te impiedica sa actionezi intr-un anume fel, parca te tin in trecut si iti obtureaza contactul cu prezentul.

Daca visezi ca arunci niste fotografii noi inseamna ca in scurt timp o sa depasesti niste pagube minore care te-au dus la o usoara depresie.

Visul in care arunci la gunoi niste chei care sunt importante pentru tine semnifica faptul ca in realitate o sa iti pui increderea in iluzii, o sa investesti in cine nu trebuie sau in lucruri care nu au valoare adevarata.

Visul in care arunci la gunoi niste haine la care tii foarte mult reflecta faptul ca o sa iti pui in joc reputatia pentru niste castiguri efemere, o sa risti prea mult pentru niste bani sau alte bunuri.

Daca visezi ca iti arunci haina sau paltonul la gunoi reflecta faptul ca iti pui in joc onoarea ta si a familiei fara sa te gandesti cu adevarat la consecinte.

In cazul in care iti arunci la gunoi niste pantofi la care tii foarte mult s-ar putea ca in viata reala sa iti pierzi o parte din venituri sau din agoniseala deoarece o sa iti pierzi timpul inutil cu niste drumuri lungi si fara rost, e ca si cum cineva o sa te puna pe drumuri cu diverse chestii minore si care necesita si timp si bani. Visul in aceasta ipostaza prevesteste incurcaturi si certuri cu diverse persoane cu care o sa fii in contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.