Interpretare vis în care apare distanța

0
1308
Interpretare vis in care apare distanta

Atunci când visezi un obiect care se află la o distanță mare de tine înseamnă că mai ai mult până să îți atingi țelurile în viață, trebuie să lupți și să ai mai multă răbdare.

În cazul în care visezi că un obiect se află în imediata ta apropiere înseamnă că vei reuși în curând să îți atingi visele și vei fi împlinit pe toate planurile. În cazul în care visezi că o persoană dragă ție se află la distanță mare față de tine și vrei să încerci să o atingi înseamnă că nu ai mai văzut pe cineva de multă vreme și îți este dor de el/ea. Dacă visezi că o persoană dragă ție îți apare în vis la o distanță mică înseamnă că în curând vei revedea pe cineva drag.

Distanța mai poate fi interpretată și din punct de vedere psihologic, având în vedere că ea simbolizează astfel răceala, distanța ta reală față de oameni, atitudinea ostilă pe care o abordezi de cele mai multe ori din teama de a te implica, din frica de a nu suferi.

De cele mai multe ori ne apar în vise obiecte la distanțe foarte mari și din cauza faptului că în realitate suntem complexați și ne simțim frustrați, credem că nu suntem în stare să îndeplinim anumite cerințe, obiective, nu reușim să ajungem până în punctul în care să câștigăm admirația celor din jur, însă asta se întâmplă numai din cauza noastră și a imposibilității de a ne depăși propriile limite impuse.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pelin

distanta mare

Distanța din vis față de casa ta, mai ales dacă este foarte mare, poate simboliza dorul față de copilărie, melancolie, nesiguranța în viața ta actuală, neliniștea în fața vâltoarei vieții, dramele prezentului și neputința de a avea ceea ce ți-ai propus.

Când visezi că ești la mare distanță de casă și vrei să ajungi mai repede la ea mai înseamnă și că în realitate este posibil să nu mai termini odată treaba pe care o ai la locul de muncă, pentru a te putea relaxa în liniștea căminului tău.

În lumea viselor, distanța poate simboliza o serie de aspecte emoționale sau circumstanțiale. Distanța în vis poate indica un sentiment de separare sau izolare, fie în relațiile personale, fie în atingerea obiectivelor. De exemplu, dacă visezi că ești la o distanță mare de un loc sau o persoană, acest lucru poate reflecta sentimente de detașare sau de neputință în a ajunge la ceva sau cineva important pentru tine.

Pe de altă parte, distanța poate reprezenta și dorința de a explora noi orizonturi, sau nevoia de spațiu și independență în viața ta. Reflectând la contextul visului și la sentimentele tale asociate cu distanța, poți obține indicii valoroase despre starea ta emoțională actuală și despre dorințele tale inconștiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.