Interpretare vis in care apare un casetofon

0
967
Interpretare vis in care apare un casetofon

Interpretarea viselor in care apare un casetofon. Atunci cand visezi un casetofon inseamna ca vei avea parte de onoare, desi e posibil sa fie o situatie dificila, duplicitara. Se spune ca daca in vis iti apare un casetofon, acesta vesteste o noua iubire, insa una in care n-ai nici o garantie ca sentimentele vo fi reciproce, e posibil sa ramai doar cu iubirea ta.

Atunci cand visezi un casetofon stricat inseamna ca vei avea parte de o scurta perioada cu amenintari pe diverse planuri, totul insa va trece destul de repede.

In cazul in care visezi ca iti inregistrezi vocea la un casetofon inseamna ca nu vei mai avea incredere in propriile forte, te vei demoraliza in fata celor apropiati. In cazul in care visezi ca asculti muzica inregistrata la casetofon inseamna ca vei avea un viitor plin de aventuri palpitante, frumoase. Un casetofon mai inseamna si ca simti nevoia sa te exprimi in mod liber, vrei sa te detasezi de toate si sa fii tu insuti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare banderola

Atunci cand visezi ca o persoana asculta muzica la casetofon inseamna ca esti increzator, iti mentii sperantele, te umpli mereu de optimism. Un casetofon stricat mai arata si faptul ca vei iubi foarte mult insa pentru putin timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.