Interpretare vis în care apare o mască

0
1797
Interpretare vis in care apare o masca

Atunci când visezi o mască înseamnă că nu ești total sincer cu cei din jur, nu știi ce vrei cu adevărat poate, iar acest lucru îți cauzează și depresii.

În același timp, masca din vis mai poate arăta și faptul că vrei să te ascunzi de cei din jurul tău, nu vrei să fii cunoscut cu adevărat, poate fi și inhibare sau pur și simplu dorințe ascunse. Se mai spune că persoanele care se ascund în vis după măști înseamnă că în viața reală au complexe de inferioritate ori suferă de grave tulburări pe plan sexual.

Dacă visați măști de carnaval înseamnă că în compania oamenilor draguți, care vi se par de treabă, doriți să afișați un alt comportament ca să puteți fi mai apreciat sau pur și simplu acceptat.

Masca din vis mai poate însemna adesea și ipocrizie, rușine, gelozie, nemulțumire, iar dacă visați că aveți o mască înseamnă că veți avea parte de minciuni. Atunci când visați că puneți o mască înseamnă că nu sunteți sincer, aveți ascunzisuri spirituale iar o mască ruptă înseamnă și multă trădare.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un carnaval

Nu în ultimul rând, o mască poate fi asociată cu festivități și evenimente sociale, cum ar fi un bal. De exemplu, dacă visezi că ești la un bal cu mască, acesta poate reflecta dorința ta de evadare din realitate sau de a te reinventa.

Este esențial să îți amintești cum te-ai simțit în timpul visului – erai fericit, trist, liber sau restricționat? Aceste sentimente te pot ajuta să descifrezi mesajul visului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.