Interpretare vis in care apare un vaduv/ vaduva

0
2293
Interpretare vis in care apare un vaduv vaduva

Interpretarea viselor in care apare un vaduv/ vaduva. Atunci cand visezi un vaduv inseamna ca vei avea parte de multa bucurie, de multa voie buna alaturi de cei dragi. In cazul in care visezi o vaduva inseamna ca vei avea parte de intristare, de multe suparari, poate chiar iti vei pierde cea mai buna prietena sau cel mai bun prieten.

In cazul in care visezi ca tu esti vaduv/a inseamna ca nu vei mai avea nici o problema, toate iti vor merge foarte bine si te vei bucura de multe realizari alaturi de cei dragi. Daca visezi un vaduv in doliu, caruia abia i-a murit sotia inseamna ca vei avea multe necazuri, te vei supara pe o stire pe care o afli insa daca tu esti aaturi de acel vaduv in vis inseamna ca te vei veseli alaturi de cei dragi.

In cazul in care visezi ca te recasatoresti cu un vaduv inseamna ca trebuie sa ai mare grija la locul de munca si sa iti faci treaba bine deoarece e posibil sa ai probleme, sa iti pui in pericol serviciul din cauza unor oameni care nu vor sa te sustina.

De regula se spune ca vaduvul din vis aduce bucurie insa vaduva aduce tristete. In unele traditii se spune ca daca o femeie se viseaza vaduva ea va avea in realitate mult noroc in viata, se va bucura de o casnicie armonioasa, isi va implini toate visele si nimic nu ii va sta in calea fericirii. In alte traditii se spune ca daca visezi ca stai de vorba cu un barbat vaduv sau cu o femeie vaduva inseamna ca in realitate vei rupe o relatie cu o persoana la care tii foarte mult din cauza orgoliului tau sau al acelei persoane.

Citește și:  Interpretare vis in care apare tata

In traditia occidentalilor visul in care apare un vaduv sau o vaduva prevesteste multe necazuri si o perioada depresiva pentru cel care viseaza. Se mai spune ca atunci cand te visezi vaduv/a inseamna ca in realitate vei reusi sa iti faci toate visele, sa iti implinesti planurile si sa finalizezi toate proiectele incepute cu bine.

In cazul in care ca si barbat visezi ca te recasatoresti cu o vaduva inseamna ca ti se dau prea multe de facut la locul de munca sau tu singur iti asumi prea multe responsabilitati si exista riscul sa le rastalmacesti pe toate.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o vaduva inseamna ca in curand te vei insura sau vei lega o relatie frumoasa alaturi de o persoana buna care te va iubi si respecta toata viata. Daca visezi ca iti traiesti vaduvia inseamna ca vei avea o viata plina de bucurii si de impliniri cu multa intelegere alaturi de familie si de prieteni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.